2777
2789
عنوان

کف پا که پوستش سفت میشه چکار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3226 بازدید | 27 پست
وای این گذاشتن پا تو پلاستیک خیلی عذاب اوره چندبار با پماد خواستم اینجوری بخوابم اصلا نتونستم

سخته ولی تنها راهش همینه 

چند شب تحمل کن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

وای این گذاشتن پا تو پلاستیک خیلی عذاب اوره چندبار با پماد خواستم اینجوری بخوابم اصلا نتونستم

فقط چرب کن جوراب بپوش  بدون پلاستیک هم درست میشه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خوب شه واقعا تحمل میکنم  از فردا شب

مثل پنبه میشه . من همیشه انجام میدم که پام نرم بمونه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

از فرداشب انجام میدم

جوراب و کیسه رو سرش رو ببر بزار انگشتای پات بیرون باشن.. 

این طوری راحت تر تحمل میکنی

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

یادمه  یکی از بچه های خوابگاهمون برای اینکه کف پاش نرم بشه حنا میذاشت. البته نه اونقدر که رنگ بگیره. دیگه نمیدونم چقدر اثر داره ولی خب ضررم نداره امتحانش. 

از داروخونه هم میتونی کرم‌ مخصوص کف پا بگیری. 

گلیسیرین رو بعد شستشو بزنم به پام و جوراب بپوشم؟

شب ها اول پاهاتو بشور با گلیسیرین چرب کن جوراب بپوش

صبح دو باره تمیز بشور ک چرب کامل برطرف بشه دو باره جوارب تمیز بپوش تا شب

شب بشور و چرب  و همینجوری  یک هفته

بین بقیه روغن و پماد اینا من استفاده کردم گلیسیرین برا همیشه درمان می کنه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
یادمه  یکی از بچه های خوابگاهمون برای اینکه کف پاش نرم بشه حنا میذاشت. البته نه اونقدر که ...

بله حنا هم برا پوست عالیه 

2790
2778
2791
2779
2792