امشب رفته بودیم بیرون با دخترخالم کلی هم تیپ زده بودم مثلا. بعد این بار چندمه هرموقع باهاش میرم بیرون کلی به اون تیکه میندازن و دنبالش راه میفتن ولی کسی محل من نمیزاره🙂 امروز یکی شمارشو خواست بگیره
از لحاظ قیافه معمولی رو به بالام ولی اون خوشگله. موهاشم فرفری هیچوقتم شال نمیزنه😂 ولی واقعا حس خوبی ندارم ب خودم. اعصابم خورده
من ازش بزرگترم ولی هیچ خواستگاری نداشتم ولی اون داشته چقدرم زیاد...
حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜
حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜
چن سالته؟ مثل منی منم احساس میکنم اصلا بهم هیچ توجهی نمیشه با اینکه ازم زیاد تعریف میکنن ولی خب کو ...
۱۹
از این حرصم میگیره ک واقعا بهترین تیپا و بهترین ارایشا رو میکنم ولی بازم به پای بعضیا نمیرسم
نه. ولی احساس میکنم اعتماد به نفسم خورد شده و از نظر بقیه زشتم که بهم توجهی نمیشه