2777
2789
عنوان

دلم شکست:/

165 بازدید | 11 پست

امشب رفته بودیم بیرون با دخترخالم کلی هم تیپ زده بودم مثلا. بعد این بار چندمه هرموقع باهاش میرم بیرون کلی به اون تیکه میندازن و دنبالش راه میفتن ولی کسی محل من نمیزاره🙂 امروز یکی شمارشو خواست بگیره 

از لحاظ قیافه معمولی رو به بالام ولی اون خوشگله. موهاشم فرفری هیچوقتم شال نمیزنه😂 ولی واقعا حس خوبی ندارم ب خودم. اعصابم خورده 

من ازش بزرگترم ولی هیچ خواستگاری نداشتم ولی اون داشته چقدرم زیاد...

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تو هم موهاتو فر کن

به موی فر ربط داره😕😂

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜
چن سالته؟ مثل منی منم احساس میکنم اصلا بهم هیچ توجهی نمیشه با اینکه ازم زیاد تعریف میکنن ولی خب کو ...

۱۹

از این حرصم میگیره ک واقعا بهترین تیپا و بهترین ارایشا رو میکنم ولی بازم به پای بعضیا نمیرسم

دوست داری پسرا بهت متلک بگن🙄🙄

نه. ولی احساس میکنم اعتماد به نفسم خورد شده و از نظر بقیه زشتم که بهم توجهی نمیشه

نه. ولی احساس میکنم اعتماد به نفسم خورد شده و از نظر بقیه زشتم که بهم توجهی نمیشه

نه عزیزم ربطی نداره پسرا نمیگم همه ولی اکثرا میرن پیش کسی که احتمال میدن پسر بازه الکی اعتماد به نفست نیاد پایین تو حتما سنگین تر بودی

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
۱۹ از این حرصم میگیره ک واقعا بهترین تیپا و بهترین ارایشا رو میکنم ولی بازم به پای بعضیا نمیرسم

عه منم ۱۹ سالمه ولی مشکلم دماغه میدونم اگع عمل شه شانس بهم رو میکنه 😂

خب توعم سبک و استایل خاص خودتو داری 

ولی اینو یادت باشه هیچ وقت خودتو با بقیه مقایسه نکنی :)

تو یه سری خوبیایی داری ک بعضیا ندارن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز