maman_mahdijo0on مدیر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 عنوان بی توجهی های شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 116 پست از بی توجهی های همسرم خسته شدم یک راهی بهم نشون بدین 1402/01/08 | 00:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ياس۶۶۷۷ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4004 چقدر سخته خیلی سخت خدا یک نوری را جلوی پامون روشن کنه منم امیدم به همینه ،حاضرم درد بی همسری رو تحمل کنم ولی دیگه آزار نبینم از جانب شوهرم اگه بچه نداشتم ۱۰۰ در صد جدا میشدم عرض سلام و مرام محبوبه خانم جان
maman_mahdijo0on مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 منم امیدم به همینه ،حاضرم درد بی همسری رو تحمل کنم ولی دیگه آزار نبینم از جانب شوهرم اگه بچه نداشتم ... من شوهرم را دوست دارم اما این مسئله را نمیتونم حل کنم
0همنفسم0 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1216 چقدر سخته خیلی سخت خدا یک نوری را جلوی پامون روشن کنه انشاءالله هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
ياس۶۶۷۷ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4004 من شوهرم را دوست دارم اما این مسئله را نمیتونم حل کنم باورت میشه یه شبایی انقدر دلم واسش تنگ میشد که گریه میکردم واسش ولی انقدر اذیت شدم تو این ۵ سال که دیگه دوسش ندارم فقط بهش وابسته شدم عرض سلام و مرام محبوبه خانم جان
maman_mahdijo0on مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 بااینکه چند سال دنبال راه حلم و خیلی خسته ام اما امیدوارم پیداش کنم
ياس۶۶۷۷ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4004 بااینکه چند سال دنبال راه حلم و خیلی خسته ام اما امیدوارم پیداش کنم شوهر شما فقط به شما بی محلی میکنه یا کلا با همه اینجوریه؟آخه شوهر من فقط به من بی محلی میکنه با بقیه خوبه و خیلی هم مهربون و دلسوزه نسبت به بقیه عرض سلام و مرام محبوبه خانم جان
0همنفسم0 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1216 وای دقیقا منم همین مشکلا رو دارم باورت میشه وقتی خونه پدرش جمع باشیم یا با خواهر عوضیش هم تعریف میشه ... منم این مشکلو دارم وقتی میرم تو جمع خانوادش به مننگاهمنمیکنه چه برسه بخواد باهام صحبت کنه حداقل باید پیش اونا بهم توجه کنه فقط با برادرها و خواهرای عزیزش و عروسا و داماداشون حرف میزنه من اونجا انگار اصلا وجود ندارم هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
maman_mahdijo0on مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 باورت میشه یه شبایی انقدر دلم واسش تنگ میشد که گریه میکردم واسش ولی انقدر اذیت شدم تو این ۵ سال که د ... آره میفهمم واقعا خیلییییی خیلییییی سخته
maman_mahdijo0on مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 شوهر شما فقط به شما بی محلی میکنه یا کلا با همه اینجوریه؟ آخه شوهر من فقط به من بی محلی میکنه با بق ... مسئلش منم با من اینطوره
ياس۶۶۷۷ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4004 منم این مشکلو دارم وقتی میرم تو جمع خانوادش به مننگاهمنمیکنه چه برسه بخواد باهام صحبت کنه حداقل با ... دیدی چقدر سخته من دقیقا امشب دوباره همین حس رو تجربه کردم انگار حضور من با پشتی توی خونه هیچ فرقی نداره واسش عرض سلام و مرام محبوبه خانم جان
maman_mahdijo0on مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 منم این مشکلو دارم وقتی میرم تو جمع خانوادش به مننگاهمنمیکنه چه برسه بخواد باهام صحبت کنه حداقل با ... توی خونه بی تفاوته و توی خودشه واقعا برام آزاردهنده ست
ياس۶۶۷۷ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4004 مسئلش منم با من اینطوره گاهی اوقات با خودم فک میکنم این اصلا منو نمیخواد داره اینجوری میکنه تا من جونم بردارم فرار کنم عرض سلام و مرام محبوبه خانم جان
0همنفسم0 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1216 اینجور مردا اصلا چرا ازدواج میکنن وقتی نمیدونن با شریک زندگیشون چجوری باید رفتار کننبخدا این روزا انقدر تو خلوتم گریه میکنم که حد نداره هیچ جایی رو به جز این سایت ندارم برای درد و دل الانم دارم با گریه مینویسم هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
maman_mahdijo0on مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 بچه ها شما به حرف شوهرتون میکنید و هر چی میگه گوش میدید و چشم میگید یا نه
ياس۶۶۷۷ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4004 اینجور مردا اصلا چرا ازدواج میکنن وقتی نمیدونن با شریک زندگیشون چجوری باید رفتار کنن بخدا این ... خیلی حالتو درک میکنم چون خودمم دارم با بغض و گریه تایپ میکنم عرض سلام و مرام محبوبه خانم جان