maman_mahdijo0on مدیر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 عنوان بی توجهی های شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 3788 بازدید | 116 پست از بی توجهی های همسرم خسته شدم یک راهی بهم نشون بدین 1402/01/08 | 00:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ياس۶۶۷۷ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4003 به نظرم نباید محبت گدایی کنیم باید خودمون محبت کنیم ببینیم نتیجه اش چی میشه 😓 من دیگه نمیخوام محبت کنم فقط میخوام باهاش سر کنم تا ببینم خدا کی به دادم میرسه عرض سلام و مرام محبوبه خانم جان
maman_mahdijo0on مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 به نظرم نباید محبت گدایی کنیم باید خودمون محبت کنیم ببینیم نتیجه اش چی میشه 😓 من هیچ وقت گدایی نکردم اما سختمه وقتی بهم محبتی نداره بهش محبت کنم شاید ۲یا ۳ روز بتونم اما بعدش نمیتونم
ياس۶۶۷۷ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4003 عزیزم منم خیلییی خسته ام تقریبا با فکر خودم همه راه ها را رفتم اومدم اینجا شاید یک نوری واسم روشن بش ... منم همه راه ها رو رفتم فک میکنم تنها راهش واسه من اینه که یا پزشک بشم یا دندون پزشک تا بهم محل بده آخه شوهر من خیلی پول پرسته عرض سلام و مرام محبوبه خانم جان
ياس۶۶۷۷ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4003 من هیچ وقت گدایی نکردم اما سختمه وقتی بهم محبتی نداره بهش محبت کنم شاید ۲یا ۳ روز بتونم اما بعدش نمی ... ولی من برعکس گدایی محبت کردم ازش حتی گریه هم کردم ولی اون از آزار دادن من لذت میبره عرض سلام و مرام محبوبه خانم جان
maman_mahdijo0on مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 من دیگه نمیخوام محبت کنم فقط میخوام باهاش سر کنم تا ببینم خدا کی به دادم میرسه چقدر شبیهیم
0همنفسم0 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1216 من دیگه نمیخوام محبت کنم فقط میخوام باهاش سر کنم تا ببینم خدا کی به دادم میرسه انشالله مشکلمون حل بشه منم با شوهرم خیلی مشکل دارم نه بهم محبت میکنه نه آدم حسابممیکنه که چیزی رو باهام مشورت کنه نه برام وقت میزاره ناراحتم که میشم باید خودم برم منت کشی اگه تا چند ماه هم قهرمون طول بکشه اون نمیاد سمتم 😔 هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
ياس۶۶۷۷ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4003 چقدر شبیهیم آره واقعا شما چن سالته؟چن وقته ازدواج کردی؟بچه هم داری؟من ۲۴۵ ساله ازدواج کردمبچه هم دارم ۲ سالشه عرض سلام و مرام محبوبه خانم جان
maman_mahdijo0on مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 ولی من برعکس گدایی محبت کردم ازش حتی گریه هم کردم ولی اون از آزار دادن من لذت میبره شرایط کار کردن نداری من فکر میکنم سرکار برم اوضاعم بهتر میشه اما فعلا کاری نیست واسم
ياس۶۶۷۷ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4003 انشالله مشکلمون حل بشه منم با شوهرم خیلی مشکل دارم نه بهم محبت میکنه نه آدم حسابممیکنه که چیزی رو ب ... وای دقیقا منم همین مشکلا رو دارم باورت میشه وقتی خونه پدرش جمع باشیم یا با خواهر عوضیش هم تعریف میشه یا با زن داداشاش اصلا منو آدم حساب نمیکنه عرض سلام و مرام محبوبه خانم جان
0همنفسم0 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1216 من هیچ وقت گدایی نکردم اما سختمه وقتی بهم محبتی نداره بهش محبت کنم شاید ۲یا ۳ روز بتونم اما بعدش نمی ... ما خانوما خیلی احساساتی هستیم واقعا خیلی تیاز به توجه داریم حقمون این بود من خیلی از زندگی خستم خیلی وقتی ناراحتیمو ابراز میکنم قهر میکنه باید برم منت کشی هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
maman_mahdijo0on مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 انشالله مشکلمون حل بشه منم با شوهرم خیلی مشکل دارم نه بهم محبت میکنه نه آدم حسابممیکنه که چیزی رو ب ... چقدر سخته خیلی سختخدا یک نوری را جلوی پامون روشن کنه
0همنفسم0 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1216 ولی من برعکس گدایی محبت کردم ازش حتی گریه هم کردم ولی اون از آزار دادن من لذت میبره عزیزممم😔😔 هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه، درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول
maman_mahdijo0on مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 آره واقعا شما چن سالته؟ چن وقته ازدواج کردی؟ بچه هم داری؟ من ۲۴ ۵ ساله ازدواج کردم بچه هم دارم ... من ۳۵ سالمه ۱۲ ساله ازدواج کردم یک بچه ۷ ساله دارم
ياس۶۶۷۷ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4003 شرایط کار کردن نداری من فکر میکنم سرکار برم اوضاعم بهتر میشه اما فعلا کاری نیست واسم نه من فعلا دانشجو یه رشته ای ام که اصلا دوسش ندارم تنها راهم خوندن واسه کنکور و قبول شدن توی یکی از رشته های پزشکیه که اینم واقعا خیلی تلاش و همت میخواد عرض سلام و مرام محبوبه خانم جان
maman_mahdijo0on مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1088 [QUOTE=282014899]نه من فعلا دانشجو یه رشته ای ام که اصلا دوسش ندارم تنها راهم خوندن واسه کنکور و قبول شدن توی یکی حتما رشته ای را بخون که علاقه داریمنم با اینه فوق لیسانس دارم اما میخوام روانشناسی بخونم که علاقه دارم