2777
2789
چقدر سخته خیلی سخت خدا یک نوری را جلوی پامون روشن کنه

منم امیدم به همینه ،حاضرم درد بی همسری رو تحمل کنم ولی دیگه آزار نبینم از جانب شوهرم اگه بچه نداشتم ۱۰۰ در صد جدا میشدم

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر سخته خیلی سخت خدا یک نوری را جلوی پامون روشن کنه

انشاءالله

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

من شوهرم را دوست دارم اما این مسئله را نمیتونم حل کنم

باورت میشه یه شبایی انقدر دلم واسش تنگ میشد که گریه میکردم واسش ولی انقدر اذیت شدم تو این ۵ سال که دیگه دوسش ندارم فقط بهش وابسته شدم

بااینکه چند سال دنبال راه حلم  و خیلی خسته ام اما امیدوارم پیداش کنم

شوهر شما فقط به شما بی محلی میکنه یا کلا با همه اینجوریه؟

آخه شوهر من فقط به من بی محلی میکنه با بقیه خوبه و خیلی هم مهربون و دلسوزه نسبت به بقیه

وای دقیقا منم همین مشکلا رو دارم باورت میشه وقتی خونه پدرش جمع باشیم یا با خواهر عوضیش هم تعریف میشه ...

منم این مشکلو دارم وقتی میرم تو جمع خانوادش به من‌نگاهم‌نمیکنه چه برسه بخواد باهام صحبت کنه حداقل باید پیش اونا بهم توجه کنه  

فقط با برادرها و خواهرای عزیزش و عروسا و داماداشون حرف میزنه من‌ اونجا انگار اصلا  وجود ندارم 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

منم این مشکلو دارم وقتی میرم تو جمع خانوادش به من‌نگاهم‌نمیکنه چه برسه بخواد باهام صحبت کنه حداقل با ...

دیدی چقدر سخته من دقیقا امشب دوباره همین حس رو تجربه کردم انگار حضور من با پشتی توی خونه هیچ فرقی نداره واسش

اینجور مردا اصلا چرا ازدواج میکنن وقتی نمیدونن با شریک  زندگیشون چجوری باید رفتار کنن

بخدا این روزا انقدر تو خلوتم گریه میکنم که حد نداره هیچ جایی رو به جز این سایت ندارم برای درد و دل الانم دارم با گریه مینویسم 

اینجور مردا اصلا چرا ازدواج میکنن وقتی نمیدونن با شریک  زندگیشون چجوری باید رفتار کنن بخدا این ...

خیلی حالتو درک میکنم چون خودمم دارم با بغض و گریه تایپ میکنم