2777
2789
عنوان

نباید به این همسایه تذکر داد؟

459 بازدید | 27 پست

دوتا بچه خیلییییییی شلوغ دارن

خونشون پایین خونه ماست

اتاق این دوتا زیر اتاق منه

هر دقیقه جییییییع و داد گرومپ گرومپ 

مثل اسبم میدووئن

با دادم حرف میزنن و فقط فحش میدن

ساختمونمون کلا ۳ طبقس و مدیر نداره

به مامانم میگم تذکر بده 

میگه تو حساسی صدا کمه

همین الانم نمیشه خوابید دارن جیغ میکشن 

چیکار کنم

درم بلد نیستند ببندن یهو گاااااااااامممممپ مثل خر درو میکوبن به هم

برو تذکر بده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه آن تذکر هم بدی فایده نداره

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مودبانه برو تذکر بده

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
خودم اخه زشته  کسیم به حرف دختر مجرد گوش نمیده

چه ربطی داره توام انسانی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

چقدر بده همسايه بي ملاحظه

ماهم قبل بچه دارشدنمون يدونه همسايه طبقه بالايي داشتيم زنه هر روز شش صبح گردوميشكوند ديگه ديونمون كرد يروز شوهرم همون موقع با دسته تى چندبار زد به سقف ديگه فهميدخانومه تموم شد🤣

بچه ن گاو نیستن 

بچه همسایه بالایی ما چند وقت پیش جوری تو خونه میدویید که حباب لوستر افتاد منم با بچه هام زیر لوستر داشتیم صبحانه میخوردیم

حبابش افتاد رو مچم تا چند روز مچ درد داشتم  

وقتی شروع میکنه دوییدن هر لحظه منتظر اینم که سقف ترک برداره 

ولی خودم دوتا دارم درک می کنم واقعا مهار و کنترل کردنشون سخته

مادرت راست می گه 

اونا بچه هستن اصلا درکی از شرایط شما ندارن وقتی نمی تونن درک کنند پس نمی تونن رعایت کنند 

همسایه شما هم که نمی تونه بچش رو خفه کنه اما می تونید از همسایه بخواید از یه ساعتی به بعد سعی کنن مراعات کنند .

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
بچه ن گاو نیستن  بچه همسایه بالایی ما چند وقت پیش جوری تو خونه میدویید که حباب لوستر افتاد منم ...

کسی که بچه شیطون داره باید به جیبشم نگاه کنه

یا بره خونه ویلایی

یا اگه نداره برا تربیتش وقت بزاره 

با جیغ و داد با بچه حرف میزنی و فحش و فحش کاریه همش تو خونه 

انتظار داری مریم مقدس دربیاد؟

دارم ولی هم اینکه اینقد اتاق میلرزه ادم میترسه میگه زلزله نیاد من نفهمم بعدشم سردرد میگیرم

اکه هر چقدر هم مادرشون تذکر بده شب بخابن صبح پاشن یادشون میره چی بهشون گفتن

بهتره مدارا کنی 

من بچه دارم بخاطر همین موضوع پایین شهر خونه ویلایی خریدم تا تو آپارتمان نباشیم چون سروصدای بچه کسی رو ازارنده

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊