2777
2789
عنوان

مهموني كه خونمونه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین به شما  عجب شیر پاک خورده ای اهل کدوم شهرین؟ کجا زندگی میکنین؟

من لرم لرستان ولی خوزستان زندگی میکنم

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
ببین اگه مستاجری به  صاحبخونه بگو بیاد بلوا کنه الکی بگه خودش اومده امار گرفته  دیده سه نف ...

وای نه تورو خدا زشته بنده خدا مهمونه  به نظرم یکم صبر کنید می‌ره دیگه بلاخره وقتی که مهمون آدم خوبی باشه میشه تحملش کرد ولی خب خود طرف هم باید یکم فکر کنه   

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)
من لرم لرستان ولی خوزستان زندگی میکنم

کلا لر ها آدم های خونگرم و مهربونی هستن

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر چادری! 

مهربونی و مروت بعضی ها کجا رفته؟؟ راه نده و بیرونش کن یعنی چی؟

فک کردین بنده خدا خودش راضیه اومده خونه پسر خالش؟؟معلومه ناچار بوده.

حالا مگه قراره یه عمر زندگی کنه..طفلک کار پیدا کنه میره.تو راخدا اسی قشنگ رفتار کن و مهمون نوازی کن .ثواب داره

من جای شوهر شما بودم بهش میگفتم حقیقت من خودم دوست دارم بمونی اینجا تا هر وقت که بخوای و از خدام هست موندنت ولی خانمم سختشه و معذب شده

ایکاش مثل قدیما مجرد بودم، اصلا نیاز نبود دنبال خونه بگردی

مجردم و هدفم از عضویت، صرفا شناخت روحیات و عواطف زنان برای انتخاب همسر مناسب است
یه چند روز هم صبر کن ثواب داره شاید یه کار خوب پیدا کرد ولی در کل طرف خودش باید شعور داشته باشه  ...

چه جالب

عین ما 

پدرشوهرم سکته کرد اوردن خونه ما 

خوب شد نرفت پیش مادرشوهرم .

ما مجبور شدیم خونه دو طبقه اجاره کنیم 

بعد برادرشوهرم اومد به هوای کار 

سه ماه بالا موند پیش ما 

نمیرفت واحد باباش 

اخرم بعد سه ماه 

اومد ۷ شب بره بیرون 

شوهرم خونه نبود 

گفتم میثم جان شما که سرکار نمیری خرجتم داریم ما میدیم خرج مادرت پدرتم داریم میدیم 

لااقل برو پیش مادرت تنهاس 

همینو گفتم برگشت رفت اتاق کوله پشتیش رو برداشت اومد رفت 

یه خداحافظی نکرد 

یه تشکر نکرد 

انقدر دوستای عوضیش رو اورد توی خونه م پذیرایی کردم اینم اخرش 

مگه ما وظیفه ای داشتیم اخه 

انقدر پشتمون حرف زدن 

ولی همیشه شوهرم میگه خوب کردی 

ببین حتی نمیگفت اینا زن و شوهرن برم پایین لااقل یه شب تنها باشن 

منم شوهرم یه اخلاقی دارن حتی اتاق  رابطه نداشتیم میگفت صدا میره یه وقت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

وای نه تورو خدا زشته بنده خدا مهمونه   به نظرم یکم صبر کنید می‌ره دیگه بلاخره وقتی که مهمون آد ...

اخه من مهمون داشتم انقدر بیشعور بود  اومد خونمون سه چهار ماه خونمون موند فقط هر سه روز غروبا میرفتن به خونشون سر میزدن فرداش  قبل ناهار برمیگشتن چون خودم اذیت شدم گفتم 

اخه من مهمون داشتم انقدر بیشعور بود  اومد خونمون سه چهار ماه خونمون موند فقط هر سه روز غروبا می ...

والا این که شما میگی کار از صاحبخونه و اینا گذشته باید با شلنگ و دمپایی بکنی دنبالشون که فقط برن    

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)