2777
2789
عنوان

مهموني كه خونمونه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 81 پست
اخه من مهمون داشتم انقدر بیشعور بود  اومد خونمون سه چهار ماه خونمون موند فقط هر سه روز غروبا می ...

آدم اینجا چیزهایی می شنوه تعجب می کنه من خانواده شوهرم برای ناهار بیان اگه تا ۵ عصر 

بمونند بعدش دیگه زیاد حرف نمی زنم تا بلند شن برن!  کلا انرژی ام زود خالی می شه!  یعنی بخوان تا ۷ شب بمونند من نشسته خوابم می بره! 

حالا بخوام ۴ ماه مهمونداری کنم! 😬😬😬😬😬😬

یا ارحم الراحمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب عین ما  پدرشوهرم سکته کرد اوردن خونه ما  خوب شد نرفت پیش مادرشوهرم . ما مجبور ...

من بیشتر از شوهرم بهش میرسیدم 

شوهرم لباس هاشو خودش اتو میکنه ولی لباس های برادر شوهرمو من اتو می کردم اگه غذایی رو دوست نداشت نمی پختم 

باورت میشه یه حموم درست حسابی نمی تونستم برم چون برادر شوهرم همیشه تو اتاقی می موند که حمومون تو همون اتاق بود خواهراش یه نهار دعوتش نمی کردن چون از شوهراشون خجالت می کشیدن 

ولی من هم 4 ماه از اسایشم گذشتم هم شدم آدم بد 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

حالا من یه سوال دارم ازت 

اصلا اونجا کارم پیدا میشه مگه ؟!

حالا حالاها باید بگرده 

درسته کارگری و فروشندگی و ..هست

ولی بعضیها جای مفت و غذای مفت رو ول نمیکنن بهرحال 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من بیشتر از شوهرم بهش میرسیدم  شوهرم لباس هاشو خودش اتو میکنه ولی لباس های برادر شوهرمو من اتو ...

انقدر لباس زیرش رو مینداخت گوشه حموم 

کیسه فریزر دست میکردم برمیداشتم 

نمیدونی با چه چندشی مجبوری مینداختم لباسشویی لباسهاش رو 

حالا ما با دست میشوریم توی حموم همیشه 

من خیلی کشیدم 

مهمون یه روز دو روز 

بیشتر مهمون نی که بخوای احترام نگه داری 

ته تهش یه هفته باشه 

واقعا بعدش عذاب هست 

کسی درک نمیکنه مگه کشیده باشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

چه جالب عین ما  پدرشوهرم سکته کرد اوردن خونه ما  خوب شد نرفت پیش مادرشوهرم . ما مجبور ...

واي چقدر بد واقعا نميفهمم چجوري بعضيا اينقد گاو و نمك نشناسن 

و يكم مغز ندارن فكر كنن🫠

اخه من مهمون داشتم انقدر بیشعور بود  اومد خونمون سه چهار ماه خونمون موند فقط هر سه روز غروبا می ...

نميفهممم يعني چي خونه شما بودن و خودشونم خونه داشتن نميرفتن خونشون؟؟؟😳😳 

آدم اینجا چیزهایی می شنوه تعجب می کنه من خانواده شوهرم برای ناهار بیان اگه تا ۵ عصر  بمونند بع ...

دقيقا منم خيلي زود خسته ميشم و انرژيم ميره 

الانم شبا بعد افطار بيحال ميشينم فقط بعد فكر كن بخواي هي ميوه و چايي هم بياري و بعذشم كه موقع سحري بيهوشي😥

حق داری عزیزم منم اعصابم خورد میشه ولی خوب چند روز دیگه تحمل کن تا بره  ولی من خودم اصلا حوصلم ...

اره منم اصلا هيچوقت حوصله مهمون نداشتم اينم شانس منه از وقتي با شوهرم رفتبم رير يه سقف يه خلوت خوبي نداشتم😥

حالا من یه سوال دارم ازت  اصلا اونجا کارم پیدا میشه مگه ؟! حالا حالاها باید بگرده  درست ...

اره كار تقريبا پيدا كرده ولي خب مشخص نيست و وضعيت ثابتي نداره و اصلا اين چن روز كه اينجا بوده در مورد خونه صحبتي نكرده ولي من اگه شد از وضعيتش ميپرسم كه خونه ميخواي بالاخره يا نه 

انقدر لباس زیرش رو مینداخت گوشه حموم  کیسه فریزر دست میکردم برمیداشتم  نمیدونی با چه چند ...

واقعا مهموني كه بيشتر از يكي دو روز بمونه عذابه من همش روز شماري ميكنم براي رفتش حالا تا دو هفته هم صبر ميكنم ولي واقعاااا ديگه نميكشم فكرشو بكن الان دوباره شوهرم ميگه خواهرش اينا شايد يك ماه ديگه بيان دوست دارم سرم بزنم ب ديوار فقط از حرص

واقعا مهموني كه بيشتر از يكي دو روز بمونه عذابه من همش روز شماري ميكنم براي رفتش حالا تا دو هفته هم ...

واااای خونه شهرستان همینش بده هی بیس چاری باید سرویس بدی ب طایفه

از شانست هم همه گذرشون میخوره ب محل زندگیت😣

مشغول کار شو

اره كار تقريبا پيدا كرده ولي خب مشخص نيست و وضعيت ثابتي نداره و اصلا اين چن روز كه اينجا بوده در مور ...

الان پرت ترین جاهام لااقل ۱۰۰ میلیون پول پیش،میخوان 

خودت بهش یکسره بگو فلان جا خونه هست فلان جا اینجور هست بذار بفهمه 

ببین من خیلی خوبی کردم خیلی مهمونداری کردم 

اخرش برات حرف در نیارن عزیز 

خیلی زود رد کن بره 

حتی با شوهرت بیاد بره 

باز در دهن مردم رو نمیشه بست