2789
عنوان

عیدباشیراز

1751 بازدید | 49 پست

سلام

من امسال عید به شیراز سفر کردم.....برخلاف نظراتی که داده بودن درمورد آب و هوا ....آب و هوای زیاد خوبی نداشت از این نظر که شب ها فوق العاده سرد بود طوری که نمیشد چادر بزنی و باید حتما یه جایی رو پیدا میکردی...درمورد شلوغی هم که نگم براتون😢 خیلی خیلی شلوغ و به هم ریخته بود..جوری که تخت جمشیدو اصن درست نتونستم ببینم از بس مردم فشرده راه میرفتن...خواستم بگم بر خلاف اون چیزی که گفته میشه تا جایی که میتونید عیدبه شیراز سفر نکنیدهم به خاطر شلوغی و هم هوای سردش به خصوص شبهاش...اصن اون هوای بهاری که همه میگن رو حس نکردم...نمیخوام مقایسه ای انجام داده باشم ولی به نظرم شهری مث اصفهان آب و هوای خیلی بهتری داره و حس بهار و نوروز رو اونجا بیشتر میشه حس کردواین هم بگم من برا بار دوم بودکه به شیراز سفر کردم و اون شلوغی زیاد رو نداشت با این حال داخل شهر هم جایی پیدا نشد و مجبور شدیم یکی از روستاهای اطرافش جایی پیدا کنیم ولی فقط به خاطر تخت جمشیدش برا بار دوم سفر کردم که پشیمون شدم به خاطر شلوغی و آب و هوای سردش...البته اینم بگم که شیراز با وجود شلوغی خوب اسکان میده و از نظر اسکان دادن و محلشون عالی بودن هم بار اول راضی بودم هم دوم...ولی آخرش اصفهان از این نظر چیز دیگه ایه...چون نوروز و سال نو رو اونجا قشنگ تر میشه حس کرد...آبشم که تو عید باز میکنن..و هم این که اصلا بخ بافت شهری شیراز رسیدگی درست نشده ...در حالی که اصفهان خیلی شهر مدرن و شیک و با کلاس و تمیز و حتی سرسبزی بود حتی کوچه هاش با وجود تنگ بودن خیلی درخت های بلند و سرسبزی داره...به نظرم بهترین زمان سفربه شیراز همون اواخر فروردین و اردیبهشته.

اره امسال سرده هوا بهاری نیس، در مورد شیک بودن بگو جای شیک معرفی کنم بیای فیض ببری

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر کس یه تجربه ای داره من شیراز بودم چند روز پیش عالییییی

روز قبلش هم اصفهان. اصلا جالب نبود هوا گرم

اسنپ کلا تعطیل ذاننده تاکسی ها با احترام به همه عزیزان در حد دزد

یه مسیر کوتاه ۷۰ تومن. ما رو بذدن کلیزا بعد محل اقامت ۲۰۰ هزار تومن گرفت 

چیز خاصی هم نداشت

شیراز با اختلاف عالی تره

حالا شما میخواستی فقط تو چادر اقامت داشته باشی

کلا هوای بهار اعتباری نیست 

باد و بارون میشه یهو

امروز افتابی میشه فردا ابری ولی هوا عالیه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
یکی از شهرای اطراف اصفهانم خودم...اصفهانو از برم دیگه😅رفتیم جنوب بعد برا برگشت یهو دلم هوای شیرازو ...

خب شما جاهای خوب شیراز نرفتی وگرنه شیراز خیلی شبک و تر تمیز و سر سبزه

کلا اصفهان رو بیشتر دوست دارم منم

اصفهان‌ هم خوشگلتره هم باکلاستر

اما اونم هوا آلوده هست خیلی

شهرهای شمالی خوبن ک هوا عالیه

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
عزیز من شیرازیم.فصل عید فوق العاده شلوغه درست ولی اب هواش عالیه ولی امسال چون توی عید بارون داشتیم ی ...

آخه بار دوم بود که اومدم بار اولم سرد بود...حتی یه سالم که کامل سیل اومد همه چیو برد😓..البته اینم بگم روزاش خیلی خوب بودن ولی شباش از ساعت حدود ۵ به بعد خیلی سرد و هوا سوزی میشه..انگار زمستون

کلا اصفهان رو بیشتر دوست دارم منم اما اونم هوا آلوده هست خیلی شهرهای شمالی خوبن ک هوا عالیه

شمال هوا عالی؟ ایشون میگه شیراز سرد شمال که والا خیلییی سردتر 

برف ا ومد جاده چالوس چندبار تعطیل شد کوه ریزش کرد

تابستون هم گرم و سرجی

فصل مسافر هم به شدت شلوغ و کثیف

شهر کثیف دریا کثیف

آخه بار دوم بود که اومدم بار اولم سرد بود...حتی یه سالم که کامل سیل اومد همه چیو برد😓..البته اینم ب ...

خب این موقع سال اکثر جاها هوا همین جوره

والا همون اصفهان هم روز گرم بود شب سرد 😑😑😑

خب شما جاهای خوب شیراز نرفتی وگرنه شیراز خیلی شبک و تر تمیز و سر سبزه

من برا بار دوم فقط تخت جمشیدو رفتم چون وقت نداشتم ولی بار اول همه جاهای دیدنی و معروفشو رفتم....اصن درمورد جاهای دیدنیشون صحبتی نکردم...چون اگه قرار به این باشه اصفهان در این مورد خیلی بیشتر دیدنی داره و نصف جهانه...تو این که شکی نیست..من درباره آب و هواشون و شلوغیشون صحبتم بود.

شمال هوا عالی؟ ایشون میگه شیراز سرد شمال که والا خیلییی سردتر  برف ا ومد جاده چالوس چندبار تعط ...

من برای زندگی میگم از نظر اینکه هوا آلوده نیست

چطور مگه؟؟؟ 

اره خدایی خیلی مسافرها اشغال میریزن توی شمال🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اب دریا رو هم ک میگن الوده هست

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
خب این موقع سال اکثر جاها هوا همین جوره والا همون اصفهان هم روز گرم بود شب سرد 😑😑😑

والا شبای الان اصفهان به سردی شیراز نیس..شیراز انگار زمستون اصفهانه...😓