2777
2789
عنوان

عیدباشیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 49 پست
کلا اصفهان رو بیشتر دوست دارم منم اصفهان‌ هم خوشگلتره هم باکلاستر اما اونم هوا آلوده هست خیلی شهر ...

اصفهان فقط تابستونا که هواگرمه پدیده وارونگی و اینا اتفاق میافته و آلوده میشه...اونم به خاطر صنایع اطرافشه که خب طبیعیه....ولی بقیه روزای سال هواش معمولیه...امسالم که خداروشکر هم بارندگیا بیشتر بود هم برف...خود شهرش درسته برف و بارون زیاد نمیاد ولی همین که شهرای اطرافش میاد و آب پشت سد ذخیره میشه خوبه...بعضی جاهاشم به خصوص اونجا که دنباله رو روده خیلی هوای خوبی داده...اصن خود اصفهانیا اونجا رو به خصوص برا تابستونا انتخاب میکنن تا شمال...تابستونا شمال خیلی شرجی میشه.

اسنپ کلاتعطیل بود اصلا ماشین قبول نمیگرد  تا ادم مجبور بشخ پول تاکسی گرون بده چندتا از خود را ...

حالا شما یه بارش اینطوری شده دلیل نمیشه همش همینطوره...والا تو عید الان همه شهرا همینطورن...منتها روششون فرق میکنه😏نمیتونی بگی یه شهر اینطوریه و شهر دیگه ای نیست...الان همه جا همه چی گرون شده و به قول دوستمون روشای تیغ زدن هم متفاوت...همه اینایی که گفتید ما هم در طول مسیرمون به جنوب و برگشتمون حتی خود شیراز هم این موردا رو دیدیم والا😕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا شما یه بارش اینطوری شده دلیل نمیشه همش همینطوره...والا تو عید الان همه شهرا همینطورن...منتها رو ...

خب دقیقا عین شما

الان همه جا شلوغه اکثرا هم شبا سرده حتی تو بوشهر ما دیشب یح کردیم والاااا

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
صحبت ما قبلش در مورد اب و هوای شمال بود که گفتم چند ماه فقط،حوبه شنا گفتی با این حساب جایی برا سفر ن ...

اون ک تموم شد بحثش 

من داشتم درباره دزدی میگفتم شما فکر کردید ما چادر زدیم ک دزدی کردن ازمون اما اینطور نبوده

ما هیچوقت شب توی چادر نمیخوابیم

بله دزدی و توهین کلا زشته هرجایی ک باشه 

و همه شهرها هم،هم ادم خوب داره هم بد 

و نمیشه بگیم مردم کجا همشون خوبن مردم کجا بد

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
اون ک تموم شد بحثش  من داشتم درباره دزدی میگفتم شما فکر کردید ما چادر زدیم ک دزدی کردن ازمون ا ...

نه من فکر نکردم چادر زدید

من فقط در مورد اب و هوا صحبت میکردم

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
اصفهان فقط تابستونا که هواگرمه پدیده وارونگی و اینا اتفاق میافته و آلوده میشه...اونم به خاطر صنایع ا ...

دقیقا 👌🏻👌🏻👌🏻

بله شمال شرجی اما طبیعتش خوبه

اما من اصلا نمیتونم زیاد بمونم چون عادت به زندگی توی هوای شرجی ندارم

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
باشه شما درست میگی شیراز بهشت رو زمینه😏😏😏 دیگه در مورد قدمتشون نخوایم نظر بدیم درمورد مدرن بودنش ...

تخت جمشید شیراز نیسا متوجهید که؟ رفتید مرودشت معلومه که اونجا چن برابر سردتر از شیرازه😑

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خب دقیقا عین شما الان همه جا شلوغه اکثرا هم شبا سرده حتی تو بوشهر ما دیشب یح کردیم والاااا

ما بوشهر بودیم هوا خیلی خوب بود...غروبش برا یه لحظه سرد میشد ولی شبش خوب میشد...ما بوشهر بیرون خوابیدیم 

تخت جمشید شیراز نیسا متوجهید که؟ رفتید مرودشت معلومه که اونجا چن برابر سردتر از شیرازه😑

عزیزم برا جنوب به مرودشت باید از شیراز بری....ما هم همین کارو کردیم...ظاهرن این شمایی که متوجه نیستی..به نظرم تاپیک و نظرام رو از اول بخون تا متوجه شی که گفتم ما تو شیراز جا گیر نیاوردیم مجبور شدیم بریم اطراف....😐

و این که مگه چه قدر فاصله هست؟.مرودشت یکی از شهرای اطراف و نزدیک شیرازه...حالا مثلا شهری مث آباده رو بگی یه چیزی... صد و خورده ای کیلومتر انتظار داری اینقد اختلاف دما باشه؟😅

مگه ۴۰۰ کیلومتره؟😅

و این که بابا یکم شیرازیا ظرفیتتتون رو بالا ببرید و انتقاد پذیر باشین....والا توهینی نمیکنیم که تو هر تاپیکی میشه و صحبت ازتون میشه سریع جبهه میگیرین و انتظار دارین همه تعریف کنن.والا ما اصفهانیا(البته خودم از اطرافم برا همین اصفهانی حساب میشم یه جورایی😅)هر جا میریم انواع و اقسام حرف ها رو حتی حضورا از خسیس بودن بگیر تا چیزای دیگه که تو همین تاپیک هم گفته شده بهمون میزنن و ما هم هیچی نمیگیم...با این که خیلی وقتا ناراحت میشیم...پس ما هم اینقد باید جبهه بگیریم؟

تو تاپیکای دیگه همینطور بودانتظار دارین همیشه و همه حا ازتون تعریف بشه؟خدایی وقتی کسی میگه اومده شهرتون و اینطور و اونطور بوده خب حتما یه چیزی دیده که میگه....نظر هرکی هم محترمه...من نمیدونم چرا اینقدتا انتقادی میشه سریع بدتون میاد و انگار میخواید طرفو قورت بدید😐والا چیز خاصی هم نمیگیم که اینقد زود برمیخوره بهتون

والا شهرای دیگه اینقد خودشیفته نیستن...خواهشا شما هم نباشید و یکم انتقاد پذیر باشین و ظرفیتتون رو بالا ببرین.

بالاخره هر جایی هم خوبی داره هم بدی...نمیشه گفت یه جا گل و بلبله و یه جا هم افتضاح.😕😐

عزیزم برا جنوب به مرودشت باید از شیراز بری....ما هم همین کارو کردیم...ظاهرن این شمایی که متوجه نیستی ...

نه والا بیکار نبودم تک تک پستا رو بخونم فکر کردم مستقیم اومدی برا تخت جمشید

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

و این که مگه چه قدر فاصله هست؟.مرودشت یکی از شهرای اطراف و نزدیک شیرازه...حالا مثلا شهری مث آباده رو ...

آره بابا مرودشت خیلی سرده هر سال کلی اونجا برف میاد شیراز اصلا برف نداره، دعوا که نداریم ما هم داریم نظرمونو میدیم شما از اولش هیی دارید با طعنه حرف میزنید انگار به زور آوردیمتون شیراز خب نیاید مجبور که نیستید 

و این که بابا یکم شیرازیا ظرفیتتتون رو بالا ببرید و انتقاد پذیر باشین....والا توهینی نمیکنیم که تو ه ...

شما ک ازش خوشت نیومد اصن چرا رفتی میرفتی اصفهان خودت،والا مجبورت ک نکردن خو،🚬😐

طلوع صبحمی:)))