2777
عنوان

عیدباشیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 49 پست
من برا بار دوم فقط تخت جمشیدو رفتم چون وقت نداشتم ولی بار اول همه جاهای دیدنی و معروفشو رفتم....اصن ...

من در مورد جاهای دیدنی نگفتم چون قطعا قدمت و تاریخ و جذابیت اثار شیراز تکه. پس حرفی روش نیست.

شما در مورد سرسبزی و تمیزی و زیلایی شهر گفتی منم گفتم  شما همه ی شهر رو ندیدی حالا نمیدونم کجا بودی 

میگم شما تجربهت این بود ما و تقریبا همه اطرافیان هم تجربه خوبی از اقامت اصفهان نداشتیم

رفتار مردم افتضاح .....

سرگردنه دقیقاهر طور بتونن ادم تیغ میزنن و...

ما اومدیم شیراز و تصمیم گرفتیم بذگشت دیگه اصفهان اقامت نکنیم و شهرضا رو انتخاب کردیم برای استراحت

قبلا هم از خیلی ها شنیده بودم ولی خب تجربه شد برام 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من برای زندگی میگم از نظر اینکه هوا آلوده نیست چطور مگه؟؟؟  اره خدایی خیلی مسافرها اشغال میری ...

چون هوای خوبی نداره اصلا فقط از نیمه دوم فروردین تا اواسط خرداد خوبه

بعد مهر ماه بقبه سال یا به شدت سرده یا گرم و شرجی 

تحمل رطوبت هوا راحت نیست

روماتیسم ارتوروز و انواع دردهای مفصلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کس یه تجربه ای داره من شیراز بودم چند روز پیش عالییییی روز قبلش هم اصفهان. اصلا جالب نبود هوا گر ...

اولا اون اسنپی که میگید الان همه جا گرون شده...دوما والا ما هم محل اقامتمون هر جا میگرفتیم شیراز هم همین حدود بود زیاد فرقی نداشت...تازه اونم روستاهای اطراف...داخل خود شهر که اصلا نه مدرسه و نه هتل و مسافر خونه...هیج جا جا نبود😓

چون هوای خوبی نداره اصلا فقط از نیمه دوم فروردین تا اواسط خرداد خوبه بعد مهر ماه بقبه سال یا به شدت ...

با این حساب ک دیگه عید جایی نمیمونه 🤦🏻‍♀️

شیراز هم ک یه سال رفتیم دزدی کردن ازمون خاطره خیلی بدی شد حتی کارت ملی و مدارک دیگه رو هم زدن🤕

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
اولا اون اسنپی که میگید الان همه جا گرون شده...دوما والا ما هم محل اقامتمون هر جا میگرفتیم شیراز هم ...

اسنپ کلاتعطیل بود اصلا ماشین قبول نمیگرد 

تا ادم مجبور بشخ پول تاکسی گرون بده

چندتا از خود راننده تاکسی ها پرسیدم چرا اسنپماشین گیر نمیاد همظون گفتن ما خودمون اسنپ هم داریم ولی قرار گذاشتیم مسافر نگیذیم تا با تاکسی مجبور بشن رفت امد کنن گرون تر بگیریم

اولا اون اسنپی که میگید الان همه جا گرون شده...دوما والا ما هم محل اقامتمون هر جا میگرفتیم شیراز هم ...

عزیز دلم داخل عید هر جا بری همینطوره جا نیست 

شما باید از دو ماه قبل به فکر اقامت باشی 

الان ما خودمون رفته بودیم کیش از بهمن ماه هتل و پرواز رزرو کرده بودیم 

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️❣️

با این حساب ک دیگه عید جایی نمیمونه 🤦🏻‍♀️ شیراز هم ک یه سال رفتیم دزدی کردن ازمون خاطره خیلی بدی ...

خب بستگی داره چجوری بخوای بری سفر انتظاراتت چی باشه

یکی ویلا داره یا پول داره هتل عالی میگیره  میحواد سذد بشه گرم بشه بارون بشه با... جاش خوبه خیلب هم تفریح میکنه حتی تو برف و بارون

یکی هم محل اقامت نداره به درد سر می افته حتی هوا افتابی باشه. زیر افتاب می سوزه داغون میشه 

تو سرما نمیشه به قول استارتر تو چادر موند  همون طور هوا گرم و افتابی هم باشه چادر میشه مثل کوره....

من در مورد جاهای دیدنی نگفتم چون قطعا قدمت و تاریخ و جذابیت اثار شیراز تکه. پس حرفی روش نیست. شما د ...

باشه شما درست میگی شیراز بهشت رو زمینه😏😏😏

دیگه در مورد قدمتشون نخوایم نظر بدیم درمورد مدرن بودنشون اصفهان معلومه...حالا شما هر چی نظرته محترم..ولی از واقعیت که نمیشه دور شد😂.

منم که خودم به شخصه دوبار تا حالا عیدسفر کردم به شیراز و هر دوبار به خاطر آب و هوای سردش  و شلوغیش اون لذتی رو که باید میبردم نبردم😢به خصوص بار دوم....شما اگه شیرازی هستی باید بگم یه سر همین فردا به تخت جمشید بزن تا ببینی چه خبره...از بس شلوغه اصن جای راه رفتن نیست تازه با این که محوطش باز و بزرگه...😢😢قبلشم که یک ساعت با ماشین فقط تو ترافیک ۴کیلومتری مونده به ورودیش بودیم  منم به شخصه دیگه  یا اردیبهشت میام یا اواخر فروردین....چون اون لذتی رو که باید از مسافتم ببرم میبرم...حیف امسال خیلی حیف شد با شلوغی زیادش...حتما یه بار دیگه میام حتی شده تابستون...به خصوص تخت جمشیدش😢

خب بستگی داره چجوری بخوای بری سفر انتظاراتت چی باشه یکی ویلا داره یا پول داره هتل عالی میگیره   ...

چه ربطی داره؟؟؟؟؟من دارم میگم مدارک و پول و همه چیز رو زدن ازمون🙄🙄🙄🙄

مگه درباره اب و هوا صحبت کردم؟؟؟ 😒😒

داخل بازار و جاهای باستانیش بودیم ک دزدی کردن

اولا ک هتل گرفته بودیم 

دوما چه ربطی داره وقتی دزدی بشه توی مکان‌های باستانی کجا شب بمونیم؟؟ 

ینی شما اگه هتل بخوابی شب و عصر بری پاساژ و آثار باستانی ببینی ازت دزدی نمیکنن؟؟؟ 🤔🤔🤔چون شب تو هتل خوابیدی:///

سوما ما اون سال تهران زندگی میکردیم رفتیم داخل یه پاساژ هرچی توهین بود چندتاشون به تهرانی ها کردن و ول کن نبودن میگفتن دخترای تهران همه عملن شیرازی تکه و فقط دختر شیرازی تو ایران خوشگله

والا من ک توی شیراز همه مدل قیافه ای دیدم چه خوشگل چه زشت اکثرا هم معمولی مثل بقیه شهرهای ایران

اما اصلا برخورد خوبی نداشتن

تا تونستن به تهرانی ها توهین کردن اون چند نفر 

عصرش هم ک مدارک رو زدن🤦🏻‍♀️

اصلا خاطره خوبی نشد مخصوصا اون قسمت دزدیده شدن مدارک و کارت و... 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
عزیز دلم داخل عید هر جا بری همینطوره جا نیست  شما باید از دو ماه قبل به فکر اقامت باشی  ...

عزیزم کیش رو مقایسه نکن..منم خودم کیش رفتم از قبل هتل و هواپیما و همه چی آماده...اصن قابل قیاس با مسافرت شهرای دیگه نیست ..به نظرم اصن یه مقوله ای جدا واسه خودشه....کلا پروسه مسافرتش فرق داره...چون از قبل همه چی معلومه...میدونی کجاها قراره بری...دقیقا کی میای وکی برمیگردی و کلا همه چیش فرق داره

عزیزم کیش رو مقایسه نکن..منم خودم کیش رفتم از قبل هتل و هواپیما و همه چی آماده...اصن قابل قیاس با مس ...

عزیزم من خودم شیراز زندگی می‌کنم 

شما واسه شیراز هم باید از همون دو ماه قبل هتل می گرفتی

شیراز به نسبت کیش که خیلی شلوغ تره داخل عید 

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️❣️

عزیزم من خودم شیراز زندگی می‌کنم  شما واسه شیراز هم باید از همون دو ماه قبل هتل می گرفتی ...

کیش کلا پروسه مسافرتش با بقیه شهرا فرق داره...برا همینم از دوماه قبل میشه رزروش کرد ولی شیراز یا هر شهر دیگه ای اینطور نیست

چه ربطی داره؟؟؟؟؟من دارم میگم مدارک و پول و همه چیز رو زدن ازمون🙄🙄🙄🙄 مگه درباره اب و هوا صحبت ک ...

صحبت ما قبلش در مورد اب و هوای شمال بود که گفتم چند ماه فقط،حوبه شنا گفتی با این حساب جایی برا سفر نمی مونه 

دزدی که واقعا تجربه ی تلخی هر جا باشه فرقی نداره

عزیزم من خودم شیراز زندگی می‌کنم  شما واسه شیراز هم باید از همون دو ماه قبل هتل می گرفتی ...

و خب این که شاید یکی نخواد هتل بگیره اونوقت تکلیف چیه...پس نتیجه میگیریم که کلا به اون شهر سفر نکنه🤔؟

و اینم بگم ما اصن تصمیمی برا هتل نداشتیم اصن تصمیم شیراز نداشتیم که بخوایم رزروی کنیم...چون مقصد اصلیمون جنوب بود...خب گاهی پیش میاد که یهدفعه تصمیمی برا جایی میگیریم..ما هم برا برگشتمون تصمیمون شیراز شد....برا همینه میگم کیش فرق داره...چون در هر صورت باید حداقل از یکی دوماه قبلش به فکر باشی یعنی مجبوری باشی چون بینش دریاست و اینطوری ایجاب میکنه...ولی شهرای دیگه اینطور نیس.