2777
2789
عنوان

خرگوش نحسه؟

212 بازدید | 21 پست

سلام بچها من دو روز پیش رفته بودیم عید دیدنی خونه دایی شوهرم 

اونجا پرنده داشتن گفتیم ما خرگوش دوس داریم و ... 

داییش هم نه گذاشت نا برداشت گفت دوتا سراه دارم اگه میخای اوکی کنم ببرین خرگوش لوپ هست بزرگ نمیشن و... 

شوهرم هم قبول کرد 

زنداییش گفت خرگوش نحسه هااا 

شوهرم گفت خرافاته ول‌کن 

خریدیم 

از اونجا رفتیم خونه اون‌یکی دایی شوهرم اونجا هم بحثش شد گفتیم خرگوش خریدیم تو ماشینه و...

اون‌یکی زنداییش هم گفت خرگوش نحسه پریود پیشن و.. 

گفتیم ول‌کن خرافات رو 

ولی من اون روز خیلی ته دلم غوغا بود دو سه بار به شوهرم گفتم بیا برگردونیمشون اذیت میشن و... قبول نکرد گفت باید مسولیت خواسته هاتو بپذیری و... گفت نگه دار حالا ک بچه میخوایم مسولیت اینارو بپذیر یه تمرین شه برا دوتامونم 

به هر حال ..

آوردیم شب خوابیدیم صبح به بابامم گفتیم خرگوش خریدیم گفت نحسه که صبح ها بهشون نگاه نکنین و...

اولین روزی که خرگوشا خونمون بودن صبح با زلزله پاشدم صبح ساعت یه رب به ۷ زلزله اومده بود شبشم دیر خوابیده بودم سردرد بودم کل روز 

بعدش خواهرم اومد با خرگوشا بازی کرد تا شب داشتم ظرفارو میشستم از بالا قوری چینی داشت میفتاد  رو سرم خدارو شکر جاخالی دادم افتاد رو زمین شکست و خوردش رفت تو پام 

بعدش خواهرمو گذاشتیم خونه خودش و رفتیم خونه خواهر شوهرم 

و اونجا داشتم میوه میخوردم یهو با چاقو بد جور دستمو بردیدم 🥲

یه چیزی ته دلم میگه برا اون خرگوشاس 

پدرشوهرم هم الان بستریه 

به نظرتون عادیه؟🙁

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبل عید منم خریدم واس دخترم

مادر شوهر و جاریم  بهم گفتن نحسه من اهمیت ندادم فرداش با ماشین تصادف کردم روز بعد زیر بغلم احساس کردم ی چیز سفت هست درد میکرد بعد اون دخترم مریض شد ردش کردم رفت 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
نه بابا این چه حرفیه ، خرافاتی نباش خرگوش به این نازی دلت میاد بگی نحسه

واقعا خیلی نازن مخصوصا ک بهشون عادت کردم اینقد ناز میدننن

نه بابا خرافاته مامانم می گفتن بچه بودم بعد یه خرگوش کوچولوی طوسی داشتم رفتیم خونه پسر عموی بابابزرگ من اون جا پسر عموم بابا بزرگ خرگوش زده ز یر پا عمدی له کرده گفته نحسی میاره خرگوش برای چی تو خونه نگهش میدارین☹☹☹

قبل عید منم خریدم واس دخترم مادر شوهر و جاریم  بهم گفتن نحسه من اهمیت ندادم فرداش با ماشین تصا ...

من گذاشتم بیرون تو انباری آب و غذاشون میدم تو قفس هستن 

نمیدونم کاش میتونستم نگه دارم چرا آخه این موجودات خیلی ناز باید نحس باشن😭

واقعا خیلی نازن مخصوصا ک بهشون عادت کردم اینقد ناز میدننن

آره بابا،اگرم نخواستیشون بده به کسی که بتونه نگهشون داره،ندی به پسر بچه ها که خفشون کنن

بخند تا دنیا به روت بخنده  
آره بابا،اگرم نخواستیشون بده به کسی که بتونه نگهشون داره،ندی به پسر بچه ها که خفشون کنن

توی دیوار گذاشتم و تاکید کردم کسی باشه ک خوب نگه داره

من گذاشتم بیرون تو انباری آب و غذاشون میدم تو قفس هستن  نمیدونم کاش میتونستم نگه دارم چرا آخه ...

واس منم تو انباری بود ولی خب ترسیدم نحسیش دامن گیر بشه

مادر شوهرم میگف همسایه مون یکی داشت گفت به فاصله دو ماه هم شوهرم مرد هم خواهرم 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
نه بابا خرافاته مامانم می گفتن بچه بودم بعد یه خرگوش کوچولوی طوسی داشتم رفتیم خونه پسر عموی بابابزرگ ...

چه بدددد

اگه بتونی فکرتو درست کنی و پیش بینی نکنی درست میشن اگر نه لطفاً پسشون بده گناه دارن

میخام بدم برن ولی کسی نمیگیره