چقد دلم میخواد یکی افطاری دعوتم کنه تا الان که ۲۲سالمه جایی افطاری نرفتیم
منم تا حالا دعوت نشدم چون مذهبی نیستن اطرافم,ولی یه نفر سه روزاز ماه رو روزه هست دعوتش کردن پارسال
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
مهربان چند ماهتونه منم امسال نتونستم بگیرم به خاطر بارداری و همش عذاب وجدان دارم من ۳ ماهم داره میشه ...
من اول ماه پنج هستم
عذاب وجدان نداره .خدا یه وقت میگه بگیر یه وقت میگه ضرر داره واست نگیر.حرف خدا رو باید گوش کرد
منم دلم میگیره دم افطار ولی دیگه چاره ای نیست
علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ
که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬