2789
عنوان

افطاریییی😍

2676 بازدید | 152 پست

سلام روزه نمازتون قبول درگاه حق واسه افطاری چی دارین 

من که بلغور وحبوبات وگوشت گذاشتم میخام شله درس کنم پدرمادرم سوپرایزکنم 🙂🙃

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃

به به نوش جان 🥰

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقد دلم میخواد یکی افطاری دعوتم کنه تا الان که ۲۲سالمه جایی افطاری نرفتیم

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

مهمون داریم

مرغ و قیمه

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
سلام عزیز دلم نماز روزه هاتون قبول  منم میخوام قرمه سبزی درست کنم برا مامان بابام😁

عالیه قبول درگاه حق 

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃