2789
عنوان

افطاریییی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 152 پست
چقد دلم میخواد یکی افطاری دعوتم کنه تا الان که ۲۲سالمه جایی افطاری نرفتیم

منم تا حالا دعوت نشدم چون مذهبی نیستن اطرافم,ولی یه نفر سه روزاز ماه رو روزه هست دعوتش کردن پارسال

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مهربان چند ماهتونه منم امسال نتونستم بگیرم به خاطر بارداری و همش عذاب وجدان دارم من ۳ ماهم داره میشه ...

من اول ماه پنج هستم

عذاب وجدان نداره .خدا یه وقت میگه بگیر یه وقت میگه ضرر داره واست نگیر.حرف خدا رو باید گوش کرد

منم دلم میگیره دم افطار ولی دیگه چاره ای نیست

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

به به دمت گرم دختر 🙌🏻

در نظر دارم سوپ ورمیشل + کپه عربی بخوریم 

برای شام هم لوبیا پلو با سالاد شیرازی 

ان شاالله مقبول حق تعالی 🤍🌸

🩸✌🏻 هرگاه دردی واحد بر همه تان سایه انداخت ، بدانید زمان تجلی✨️ نزدیک است . "عطار"

بیا خونه ما  برات کباب میکنم

کباب نمیخوام آش و پیتزا میخوام 🥺🥺🥺

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ولی واقعا چطوری روزه این غذا درس میکنین من یه بار گرفتم پیش جشمام بد مزه ترینا خوش مزه ترین میشد🤣

اینکه داری واسه افطارغذامیپزی واسم لذت بخشه مخصوصا که خوشحالی پدرومادرهمراه داشته باشه

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃
شوهره ام روزه س دیروش اش رشته درست کردم، به افطار نرسید شام خوردیم😅 امروز برا افطار میدمش

تروخدا یه چی درست کن واسه افطار آش رشته که میکشه آدمو بیچاره حالا دیروز خورده امروزم بخوره بخدا معده درد میگره

هم افطار دارید هم شام؟ ما یکیه اول آبجوش و خرما میخوریم بعد نماز بعدش سفره میندازیم میخوریم تمام

ما مثلا با خرما چایی یا خرما شیر افطارو باز میکنیم

بعد مثلا یچیز سبک مثل نون پنیر خیار گوجه. یا مثلا حلوا

یا شله زرد_آش_حلیم

میخوریم

بعد شام

بنظرم نباید یکی کرد، اونجوری ادم لاغر میشه

باید افطارم باشه که سه وعده خورده بشه

کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍
منم تا حالا دعوت نشدم چون مذهبی نیستن اطرافم,ولی یه نفر سه روزاز ماه رو روزه هست دعوتش کردن پارسال

هععییی😔 ما اینجا کسیو نمیشناسیم زیاد

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

به به دمت گرم دختر 🙌🏻 در نظر دارم سوپ ورمیشل + کپه عربی بخوریم  برای شام هم لوبیا پلو با سا ...

من واسه سحر کشمش پلوپرمخلفات مخام بزارم 

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃
تروخدا یه چی درست کن واسه افطار آش رشته که میکشه آدمو بیچاره حالا دیروز خورده امروزم بخوره بخدا معده ...

دیشب برای شام قرمه سبزی ام داشتیم خودش گفت آش بیار

شوهره من دوستداره، هر چقدر بدی بازم میخواد، تازه من سالی والی یبار درست میکنم

کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍
به به دمت گرم دختر 🙌🏻 در نظر دارم سوپ ورمیشل + کپه عربی بخوریم  برای شام هم لوبیا پلو با سا ...

کپه میخوام 🥺چجوریه یه جوری دقیق بگو که وا نره