2789
عنوان

افطاریییی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 152 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم برنج خیس کردم شله زرد بپزم شوهرم و دخترم عاشقشم خودم باردارم نمیتونم روزه بگیرم التماس دعا

مهربان چند ماهتونه منم امسال نتونستم بگیرم به خاطر بارداری و همش عذاب وجدان دارم من ۳ ماهم داره میشه کم کم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
چرا مگه اقوامی ندارید 

نه رابطه ای نداریم باهاشون اذیتمون میکنن قطع ارتباطیم

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

شوهره ام روزه س دیروش اش رشته درست کردم، به افطار نرسید شام خوردیم😅 امروز برا افطار میدمش

هم افطار دارید هم شام؟ ما یکیه اول آبجوش و خرما میخوریم بعد نماز بعدش سفره میندازیم میخوریم تمام

مادر یه نی نی 👶
منم برنج خیس کردم شله زرد بپزم شوهرم و دخترم عاشقشن خودم باردارم نمیتونم روزه بگیرم التماس دعا

حاجت دل روا نوش جان شله زردم عالیه

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃