2789
عنوان

افطاریییی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 152 پست
آرره منی ام که سه روزه سبد خرید دیحی کالا رو پر از جینگولیجات کردم ولی دارم مقاومت میکنم که خرید نزن ...

وای مال منم پرههه

دلم نمیاد نخرممم🥲

بـرای پـیـروز و احتـمالـ انـقـراضـشـ🤧
هدفش چیه خوب گشنگی؟ 😁

روزه یکی از احکامه

مثل نماز و...

که هرکدوم از این احکام آثار زیادی دارن، مثلا روزه برای سلامتی خیلی مفیده، نیازمندارو درک میکنیم با روزه داری، تقوا و اراده رو بالا میبره چون آدم تو یه بازه ی زمانی به یسری از خواسته هاش نه میگه و...

ولیییی اینکه روزه بگیریم یا نه؟ نماز بخونیم یا نه؟ بر اساس آثارش نباید تصمیم بگیریم

براساس یسری چیزای دیگه س که طولانیه توضیحش ولی تهش برمیگرده به اینکه خدایی هست یا نه؟ و اگه هست میخوایم بپرستیمش یا نه؟ و اگه میخوایم بپرستیم چجوری؟

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شله درست میکنم رنگش سفید میشه شما چکار میکنی که رنگ شله مجلسی بشه؟؟؟؟؟

من کمی زعفران دم کرده بازردچوبه میزنم محشره اب حبوبات وگوشتم بهش اضافه کن 

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃
بلههه قطعا هستن و این غیر قابل انکاره ولی خب... بماند خواهر🌱💚 تا حالا قسمت نشده برم حیف

ان شاالله قسمت میشه میرید بهشته واقعا

التماس دعا🌷

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
یعنی مسجد و مراسم و روضه و این حرفا نرفتی بچه که بودم یه پیرزن تومحله مون بود هرسال افطار میداد خونش ...

نهه راستش خجالتی ام روم نمیشه برم بعدم یه طوری رفتار میکنن مثلا افطاری میری مسجد بخدا قصد فقط اون صفا و صمیمیته همین نون پنیر سبزی خونه همه پیدا میشه 🥲

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

وای مال منم پرههه دلم نمیاد نخرممم🥲

طاقت بیار دخترم ما میتونیم 🥲🥲

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

نهه راستش خجالتی ام روم نمیشه برم بعدم یه طوری رفتار میکنن مثلا افطاری میری مسجد بخدا قصد فقط اون صف ...

چطوی رفتار میکنند همه عین هم آمدیم مسجد دیگه دیگه خدایی مسجد خونه کسی نیست خونه خداست کسی نمی تونه بای آدم کلاس بذاره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ان شاالله قسمت میشه میرید بهشته واقعا التماس دعا🌷

ان شاء الله

محتاجم به دعا مهربانو.ان شاء الله عاقبت به خیر بشی

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
مرسی هدف روزه درک فقیرانه؟  بعد ینی کسی که فقیره روزه نمی خواد؟  چون کیو درم کنه دیگع؟& ...

بله اولین که روزه یک نوع پاکسازی بدنه وهدف دوم درگ گرسنگانه وبرتمام انسان های سالم واجبه ومن خودم وضعیتمون خوبه خداروشکرولی هرچی نیازمندمیشناسم درحدتوان کمکشون میکنم 

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃
ان شاء الله محتاجم به دعا مهربانو.ان شاء الله عاقبت به خیر بشی

💚🌷🌷

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸