2789
عنوان

افطاریییی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 152 پست
چطوی رفتار میکنند همه عین هم آمدیم مسجد دیگه دیگه خدایی مسجد خونه کسی نیست خونه خداست کسی نمی تونه ب ...

اوهوم ولی خب شاید من اینطوری فک میکنم خلاصه اذیت میشم 🥲

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من که دترم دیونع میشم اصن چند تاشو حذف میکنم سفارش میدم

🌚🌚 صدای شیطانی: حیفهههههه حذف نکن همه شو بخر 

داری پول پست میدی😈😈😈😈😈

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

🌚🌚 صدای شیطانی: حیفهههههه حذف نکن همه شو بخر  داری پول پست میدی😈😈😈😈😈

نععع

مه نمی خوام سه میلیونم برههه

بـرای پـیـروز و احتـمالـ انـقـراضـشـ🤧
اوهوم ولی خب شاید من اینطوری فک میکنم خلاصه اذیت میشم 🥲

اشتباه میکنی همه ما محتاج خداییم همه واقعا اجتماعات دینی  یه مدلی گذاشتن که کسی نتونه برای کسی ادا بیاد شما هم اشتباه میکنی خواهرم تازه دار منت دار سرکسی افطاری نذر میده اونقدر که افطاری دادن صواب داره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اشتباه میکنی همه ما محتاج خداییم همه واقعا اجتماعات دینی  یه مدلی گذاشتن که کسی نتونه برای کسی ...

روزه دار منت داره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اشتباه میکنی همه ما محتاج خداییم همه واقعا اجتماعات دینی  یه مدلی گذاشتن که کسی نتونه برای کسی ...

عاا تلاشمو میکنم بهتر بشم ✨

مرسی دخترم 🫂

ما مثلا با خرما چایی یا خرما شیر افطارو باز میکنیم بعد مثلا یچیز سبک مثل نون پنیر خیار گوجه. یا مثل ...

آخه ما بخوایم این روش بریم با همون نون و پنیر و آش سیر میشیم دیگه به شام نمیرسه بعد کی حال داره هی سفره بندازه هی جمع کنه.

مادر یه نی نی 👶
🌚🌚نمکش زیاد بود فشارم رفت بالا

جدی خودت شروع کن با کسی که راحتی ی چیز ساده درست کن بگو یا بیاین خونمون یا شما بیاین دور هم باشیم

بعد هی اینو ادامه بدین خیلی حال میده🥲

جدی خودت شروع کن با کسی که راحتی ی چیز ساده درست کن بگو یا بیاین خونمون یا شما بیاین دور هم باشیم ب ...

🥲 اوهوم دوس دارم اینجوری ولی همسایه ها با کسی ارتباط نمیگیرن زیاد

آخه ما بخوایم این روش بریم با همون نون و پنیر و آش سیر میشیم دیگه به شام نمیرسه بعد کی حال داره هی س ...

شما فک کنم شام زود میخورین

ما دیر میخوریم

البته من الان روزع نیستم چون باردارم

ولی من در کل اشتهام خوبه مثلا راحت هم افطار میخورم هم شام

ولی شوهرم افطار  و شام کم میخوره

گاهی ام مثلا تو سالها قبل شده که یه وعده حذف کرذه گفته دیگه جا ندارم😅

کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍