2789
عنوان

افطاریییی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 152 پست
بله اما ادمهای خوب هنوز هم هستند حاج قاسم ها ابراهیم هادی ها هستند چند وقت پیش رفته بودیم راهیان ...

بلههه قطعا هستن و این غیر قابل انکاره ولی خب... بماند خواهر🌱💚

تا حالا قسمت نشده برم حیف

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ک پری ام 

شله زرد تو یخچال هست هنوز دوتادونه

شله سنگین نیس برا افطار؟

بنظرتون چی بپزم

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰
عزیییییزم.بله چرا نشه😍تو تلاش کن خدا هم ثمره ی تلاشت رو بهت نشون میده.بعد من میام بهت سر میزنم آبجی ...

💚قلب منی

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
من که کلا نمی تونم فقط نخوردن آب و تحمل کنم🥺 واگرنه من دیروز نع صبحانه نه نهار و نه شام دیروزشم غ ...

اتفاقا من اصلا تشنه نمیشم فقط خیلی گشنم میشه  البته امسال خداروشکر زودتر اذانو میگن سالای قبل تا ۷ و ۸ باید صبر میکردیم

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میشود و دیگری دودل❤
💚قلب منی

فدای تو عزیزدلم

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
مننم میخوام 😋😋 با پنیر گودا آخ آخ 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

اون تایمی که شبکه یک اجرا میکرد خیلیییی خوب بود یادش بخیر واقعا 😘💚🌱

🥲🥲❤️

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

هدفش فقط همین نیست در اصل بالا بردن تقواست هدف اینه که خودت رو در برابر خواهش های دلت محکم نگهداری ت ...

عوو گرفتم مرسی

میگم منی که استقامت بالاس

خودمو کنترل میکنم که نرم کل پلمو به فناعم بدم انکار دارم ثواب میکنم😁

بـرای پـیـروز و احتـمالـ انـقـراضـشـ🤧
اتفاقا من اصلا تشنه نمیشم فقط خیلی گشنم میشه  البته امسال خداروشکر زودتر اذانو میگن سالای قبل ت ...

من همیشع بطری کنارمه نمی تونم

امگا از صحرای کربل برگشتم🤣

بـرای پـیـروز و احتـمالـ انـقـراضـشـ🤧
عوو گرفتم مرسی میگم منی که استقامت بالاس خودمو کنترل میکنم که نرم کل پلمو به فناعم بدم انکار دارم ...

آرره منی ام که سه روزه سبد خرید دیحی کالا رو پر از جینگولیجات کردم ولی دارم مقاومت میکنم که خرید نزنم واقعا ثواب میکنم 😎😎😎

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

تو رو خدا طرز تهیه اشم بگو  من یه بار خوردم خیلی خوشمزه بود  البته اون واسه شهر قاین خرا ...

نه شله مشهدی همونه مزش عالیه 

اول بلغور گندم پاکن بشور یه ساعتی بزارتواب بعدبزاربایه تکه دارچین بپزه زیرش کم کن مدام هم بزن ته نگیره 

بعد حبوبات وماش بزار بپزه وگوشت قرمز 

بعد که بلغوز خوب پخت زیرش خاموش کن دمی بزارنیم ساعت دم بکشه گوشت وحبوبات بامیکس کن یارکوب ترکیب کن بابلغور زیرش روشن کن که جابیافته بعد پیاز حلقه ای سرخ کن بهش ادویه وزردچوبه ودارگرم ونمک ودارچین تفت بده بریز توش بعد که خوب جاافتاد قیمه بریزروش ونوش جان تقریبا ۶ساعت زمان میبره 

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃
مرسی هدف روزه درک فقیرانه؟  بعد ینی کسی که فقیره روزه نمی خواد؟  چون کیو درم کنه دیگع؟& ...

نه فقط درک فقیرا نیس روزه دار قطعا حال فقیرو درک نمیکنه چرا چون مطمئنه که افطار😉 

نماز و روزه جفتشون جنگ با نفس هستن بالا بردن تقوا و البته روزه تو ماه رمضون یا همون ماه مهمانی خدا کلی فوابد داره پاکسازی بدن و چربیسوزی چربی های قبل و....کلی فایده دیگه 

من با تبیین جنگ با نفس خیلی ارادم قوی میشه برای روزه گرفتن

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

مرسی هدف روزه درک فقیرانه؟  بعد ینی کسی که فقیره روزه نمی خواد؟  چون کیو درم کنه دیگع؟& ...

نه بانو جان

احکام خدا علت و حکمت دارند

علتها رو ما نمیدونیم.

مثلا خدا فرموده نماز رو به این شکل خاص بخون، روزه رو به این شکل خاص بگیر و...علم علتش پیش خداست

اما حکمتهارو میتونیم درک کنیم، و همون درک حکمتها کافیه برای ایمان آوردنمون به خدا و راه درست یعنی اسلام.

روزه حکمتهای مختلفی داره، یک حکمتش اراده هست و افزایش ظرفیت انسان، به قول شهید بهشتی میگفتند روزه میگیری تا به طبیعت ثابت کنی میتونم ولو برای چند ساعتی خودم رو از شر سلطه تو خلاص کنم

تو روزه فقط گرسنگی نمیکشیم که تنها حکمتش درک فقرا باشه، روزه یعنی مراقبت کردن از روحمون، مبطلات روزه رو بخونید میبینید که فقط غذا خوردن باطلش نمیکنه.

به خدا میگیم "رب" یعنی پرورش دهنده

خدا مارو پرورش میده تا به اون سعادته برسیم

احکام و دستورات خداوند هم به این خاطره و به خاطر خوشبختی خودمون

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
چقد دلم میخواد یکی افطاری دعوتم کنه تا الان که ۲۲سالمه جایی افطاری نرفتیم

یعنی مسجد و مراسم و روضه و این حرفا نرفتی بچه که بودم یه پیرزن تومحله مون بود هرسال افطار میداد خونش همیشه اگه فوت کرده نور به قبرش بباره اسمشم یادم نمیره خدا رحمتت کنه خانم سعیدی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی