2789
عنوان

افطاریییی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 152 پست
بله خواهر جان پروفایلتون چقدر قشنگه چقدر دلتنگشونم دلتنگ جبهه ها....

ممنون مهربانو

توی روزگار خوبی نیستیم و این خیلیییی دلگیره...

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

قبول باشه

نوش جان

روزه نیستم ولی بهم نخندینا دلم نون بربری داغ با کالباس میخواد🙈🙈🙈

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما که تاج سرییی😃🥰🥰🥰

فدای تو گل دختر دوست داشتنی

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
پس من چیییی

فاطمه میخام به عشق خودت اینقدر درس بخونم بیام تهران دانشگاه ببینمت😍یعنی میشه

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
یاااادته😍😍😍برام یاد آور حس بچگی بود و انقدددد دوسش داشتم که انتخابش کردم فدات جدی میگم🌱💚خلاصه ...

اوهوم🥺 دلم برا عموپورنگ تنگ شده حیف که نیس🥲🥲🥲

عزیییزیی❤️❤️🫂

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

میگم من به روزه به شکل رژیم نگا میکنم و وقتی می خوام بگیرم به فنا می رم آخرین تلاشم به غش کردن رسی ...

منم اگه به شکل رژیم نگاه میکردم ده بار شکسته بودم😂 اخه اراده ندارم اصلا 

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میشود و دیگری دودل❤
بله بپرسین اگر بلد بودم چشم

مرسی

هدف روزه درک فقیرانه؟ 

بعد ینی کسی که فقیره روزه نمی خواد؟ 

چون کیو درم کنه دیگع؟ 

بـرای پـیـروز و احتـمالـ انـقـراضـشـ🤧
قبول باشه نوش جان روزه نیستم ولی بهم نخندینا دلم نون بربری داغ با کالباس میخواد🙈🙈🙈

مننم میخوام 😋😋 با پنیر گودا آخ آخ 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ممنون مهربانو توی روزگار خوبی نیستیم و این خیلیییی دلگیره...

بله اما ادمهای خوب هنوز هم هستند

حاج قاسم ها

ابراهیم هادی ها هستند

چند وقت پیش رفته بودیم راهیان نور، دلم هنوز اونجاست. نمیتونم کنار بیام با دوریشون

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
فاطمه میخام به عشق خودت اینقدر درس بخونم بیام تهران دانشگاه ببینمت😍یعنی میشه

عزیییییزم.بله چرا نشه😍تو تلاش کن خدا هم ثمره ی تلاشت رو بهت نشون میده.بعد من میام بهت سر میزنم آبجی کوچیکه😘

منم اگه به شکل رژیم نگاه میکردم ده بار شکسته بودم😂 اخه اراده ندارم اصلا 

من که کلا نمی تونم فقط نخوردن آب و تحمل کنم🥺

واگرنه من دیروز نع صبحانه نه نهار و نه شام

دیروزشم غذا نخوردهبودم درس

بـرای پـیـروز و احتـمالـ انـقـراضـشـ🤧
اوهوم🥺 دلم برا عموپورنگ تنگ شده حیف که نیس🥲🥲🥲 عزیییزیی❤️❤️🫂

اون تایمی که شبکه یک اجرا میکرد خیلیییی خوب بود یادش بخیر واقعا

😘💚🌱

مرسی هدف روزه درک فقیرانه؟  بعد ینی کسی که فقیره روزه نمی خواد؟  چون کیو درم کنه دیگع؟& ...

هدف این نیست

این یکی از آثار روزه ست.

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
مرسی هدف روزه درک فقیرانه؟  بعد ینی کسی که فقیره روزه نمی خواد؟  چون کیو درم کنه دیگع؟& ...

هدفش فقط همین نیست در اصل بالا بردن تقواست هدف اینه که خودت رو در برابر خواهش های دلت محکم نگهداری تو میتونی همین الان تا دلت میخواد آب بخوری اما تحمل میکنی میتونی همین الان بشینی حسابی غذا بخوری اما اینکارو نمیکنی اینجوریه که استقامتت در برابر خیلی از گناه ها بالا میره