2789
عنوان

افطاریییی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 152 پست

سلام دوستان گل طاعاتتون قبول باشه افطاریهاتون نوش جونتون باشه، امسال تصمیم گرفتیم آش یا سوپ بذاریم اکثرا برای افطار، و کنارش یک غذای ساده یا نون پنیر گردو سبزی. برای سحری هم یا از اون غذا اگر موند میخوریم یا یک غذای دیگه

کلا نباید خیلی زیاد خورد افطار و سحری رو، در حد معمول کافیه

و اینکه تصمیم گرفتیم مهمان دعوت کردیم ساده تر بگیریم، اینطوری رفت و آمدها بیشتر میشه خودمون راحت تریم خداهم راضی تر ان شاالله

از همتون میخوام با زبان روزه دعامون کنید

اول هم امام زمانمون(عج) رو یاد کنیم🌷

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
دوست خوب من بیا خونه ما

پس من چیییی

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من واسه سحر کشمش پلوپرمخلفات مخام بزارم 

من کشمش پلو باگردو خیلی دوست دارم😋. ولی توخونه ما هیچکی دوست نداره☹ولی مادرشوهرم که درست میکنه اگه اونجا باشم میخورم..از طرف منم بخور

پارسا پسرمامان😍
سالم من بدنم نمیکشع البتع اسپریم باید بزنم فک کنم باطل میکنع

ان شاالله سلامت باشین و بتونین بگیرین🌷🙏

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
سلام دوستان گل طاعاتتون قبول باشه افطاریهاتون نوش جونتون باشه، امسال تصمیم گرفتیم آش یا سوپ بذاریم ا ...

خیلی خوبه،کلا باید افطار و سحر سبک خورد وگرنه روزه نه تنها خوب نیست بلکه خیلی مضر هم میشه

منم کاملا مخالف تجمل گرایی هستم🌱💚

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
کاش نزدیک بودی میومدم دنبالت.خونه تنهام دوس ندارم

تااپ تاپ خمیر شیشه پر پنیر زیتونو بیار باقالی و سیر 🤤🥺

عجب اسمی داری دلم خواست 🤤🤤🤤

قربانت معربون 🥺❤️

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

خیلی خوبه،کلا باید افطار و سحر سبک خورد وگرنه روزه نه تنها خوب نیست بلکه خیلی مضر هم میشه منم کا ...

بله خواهر جان

پروفایلتون چقدر قشنگه

چقدر دلتنگشونم

دلتنگ جبهه ها....

تااپ تاپ خمیر شیشه پر پنیر زیتونو بیار باقالی و سیر 🤤🥺 عجب اسمی داری دلم خواست 🤤🤤🤤 قربانت معر ...

یاااادته😍😍😍برام یاد آور حس بچگی بود و انقدددد دوسش داشتم که انتخابش کردم

فدات جدی میگم🌱💚خلاصه که حیف😅

مرسییی میشع به سوال انحرافیم پاسخ بدیین؟ 

بله بپرسین اگر بلد بودم چشم