2789
عنوان

افطاریییی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 152 پست
من شله مشهدی گذاشتم

تو رو خدا طرز تهیه اشم بگو 

من یه بار خوردم خیلی خوشمزه بود 

البته اون واسه شهر قاین خراسان جنوبی بود 

فرق داره باهم 

اگر به واسطه خونم حقی بر گردن دیگران داشته باشم، به خدای کعبه قسم، از مردان بی‌غیرت و زنان بی‌حیانمیگذرم...!"شهید امیرحاج امینی"
برو خونه کلثوم اینا دورهم افطاری بخورین🚶🏻‍♀️

🌚🌚نمکش زیاد بود فشارم رفت بالا

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اذیت نمیشید من روزه هم نیستم واقعا سختمه کبه و لوبیا پلو رو بپزم برای یه روز کبه خودش خیلی درد ...

از قبل شروع ماه رمضان مادرم کپه اماده فریز کردن و الان فقط سرخش میکنیم 

کمکی مادرم هستم هم خودم مهارت و تجربه کسب میکنم و هم ایشون اذیت نمیشن و بار اشپزی به تنهایی گردنشون نیست 

حال و هوای ماه رمضان هم قطعا بی تاثیر نیست تو سطح انرژیمون 😊

جای شما هم کلی سبز 💚

🩸✌🏻 هرگاه دردی واحد بر همه تان سایه انداخت ، بدانید زمان تجلی✨️ نزدیک است . "عطار"

میگم من به روزه به شکل رژیم نگا میکنم و وقتی می خوام بگیرم به فنا می رم آخرین تلاشم به غش کردن رسی ...

سلام. یک چکاپ برید

روزه واقعا سخت نیست. به خصوص که روزها کوتاه تر شده و خنک تر

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
از قبل شروع ماه رمضان مادرم کپه اماده فریز کردن و الان فقط سرخش میکنیم  کمکی مادرم هستم هم خود ...

ایول به شما آفرین،دس پنجول مادرتونم درد نکنه😍😍همیشه سبز باشید عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
سلام. یک چکاپ برید روزه واقعا سخت نیست. به خصوص که روزها کوتاه تر سده و خنک تر

سالم

من بدنم نمیکشع

البتع اسپریم باید بزنم فک کنم باطل میکنع

بـرای پـیـروز و احتـمالـ انـقـراضـشـ🤧
هم افطار دارید هم شام؟ ما یکیه اول آبجوش و خرما میخوریم بعد نماز بعدش سفره میندازیم میخوریم تمام

من حتما باید نون وپنیر وگردو بخورم افطار.باهمون سیر میشم.. بعدش نماز وبعدازنماز شام‌که‌معمولا شام خیلی کم‌میخورم..

پارسا پسرمامان😍
چقده مهربونین آخه🥺🥺🥺❤️

کاش نزدیک بودی میومدم دنبالت.خونه تنهام دوس ندارم

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...