2777
عنوان

مشکل چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 44 پست
از دختره رابطتون اگه دوست داریی بیشتر بگو بتونم کمکت میکنم  از دیدگاه دخترونه و تجربیاتم بتونم ...

صحبت هم خواستم بکنم و یخ بینمون آب بشه اما ایشون محترمانه و خشک برخورد کردن که نخواستم بیشتر ضربه بخورم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داداش هر رابطه ایی نیاز به زمان داره 

اینو مطمئن هستم

مخصوصا واسه دخترا 

خیلی خیلی به زمان نیاز دارن

بهش فضا و زمان بده بهت قول میدم خودش بهت نزدیک میشه

نمیگم ازش دور شو 

ولی توی این مدت هی بهش خوبی کن ، محبت کن 

ولی ابزار علاقه نکن !!

چون در طول زمانه که کم کم وجودتو درک میکنه و بهت علاقه مند میشه

نمیدونم دردش چیه. میخوام بهشون بگم که من هستم. حتی اگه بعدها اختلاف سلیقه هم داشتیم و یا خانواده ها ...

شما باهمدیگه رل هستید ؟

اون دختر خانوم هم دوستون داره شاید شما دارید براش تلاش میکنید اون کسی دیگه دوست داره 

ولی اگه قصد جدی دارید دوسش دارید حتما بهش بگید مانع پیشرفتش نمیشید 

نم نم پیش برید لطفا یهو همه چی رو یدفعه نشون ندید 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
صحبت هم خواستم بکنم و یخ بینمون آب بشه اما ایشون محترمانه و خشک برخورد کردن که نخواستم بیشتر ضربه بخ ...

شاید نمیخواد اون احترام ازبین بره نمیخواد خیلی یهو راحت برخورد کنه نیازی نمیبینه خیلی راحت برخورد کنه 

شاید خجالتی یا درونگرا هستش  

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
داداش هر رابطه ایی نیاز به زمان داره  اینو مطمئن هستم مخصوصا واسه دخترا  خیلی خیلی به ز ...

کردم. اما نمیکنم دیگه. ولی بهش میگم کلاس هاش رو بهم بگه تا حدالمقدور باهاش یکی بردارم. البته پیش هم نیستیم. 

اتفاقا هر دفعه که میبینمش از اینکه هیچ ارتباطی باهاش ندارم دلسرد میشم. هر روز شب به عکس هاش نگاه میکنم و خوابم میبره، صبح ها هم تا چشم باز میکنم یادم میفته و باز تو گوشی به عکس هاش نگاه میکنم.

داداش هر رابطه ایی نیاز به زمان داره  اینو مطمئن هستم مخصوصا واسه دخترا  خیلی خیلی به ز ...

این دیگه چجورشه.

خب یکی، یکی رو دوست داره، واقعا دوست داره، اگه طرف مقابل هم دوسش داره به زبونش بیاره و بگه منم دوست دارم یا هم بگه من از تو خوشم نمیاد. قیافت رو دوست ندارم. فلان چیزت رو دوست ندارم. 

این بلاتکلیفی غذاب آوره

شاید نمیخواد اون احترام ازبین بره نمیخواد خیلی یهو راحت برخورد کنه نیازی نمیبینه خیلی راحت برخورد کن ...

چرا احترام از بین بره؟ 

مگه حرف غیراخلاقیه؟

اتفاقا من خودم علاقه ام بهشون چندبرابر میشه. 

با احترام و صمیمیت و رعایت خط قرمز حرف بزنیم خب. 

شما باهمدیگه رل هستید ؟ اون دختر خانوم هم دوستون داره شاید شما دارید براش تلاش میکنید اون کسی دیگه ...

چرا یهو نگم؟ خب صادقانه میگم دوست دارم. البته میگم خاطرتون عزیزه دیگه اونطوری مستقیم نمیگم دوست دارم. 

همه نم نم میرن سر دختره شیره بمالن ، من نمیخوام. من میخوام حرف دلم رو بهش بزنم. من قلبا دوسش دارم. 

شاید نمیخواد اون احترام ازبین بره نمیخواد خیلی یهو راحت برخورد کنه نیازی نمیبینه خیلی راحت برخورد کن ...

از چی ناراحته؟ اون جمله ای که گفتم روی عکسش نوشته بود؟

این دیگه چجورشه. خب یکی، یکی رو دوست داره، واقعا دوست داره، اگه طرف مقابل هم دوسش داره به زبونش بیا ...

کاملآ درکت میکنم

ولی خب بعضی دخترا خیلی خجالتی هستن توی این مسائل 

الان اونم ممکنه مث تو دلتنگت باشه ولی به زبون نمیاره 

دخترا همینن

من از وقتی توی این سایت عضو شدم خیلی ذهنم باز شده و در مورد دخترا چیزای زیادی کشف کردم 

منم با یک دختری در ارتباطم و ابراز علاقه هم کردیم ولی بازم بعضی مواقع عین یک غریبه میشه رفتارش 

باید تحمل کنی و دلسرد نشی

دخترا وقتی خیلی بهشون ابراز علاقه کنی انگار یکم مغرور میشن و ناز میکنن

باید جنتلمن باشی خلاصه 

دخترا خیلی دنیاشون با ما پسرا فرق داره

مثلاً حتی اگه خیلی هم ازدواجی باشن ولی وقتی پیشنهاد میشنون دیگه انگاری هیچی !