2777
عنوان

مشکل چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا دوستی چی؟ واسه زندگیم میخوامش. ولی باید یه مدت همدیگرو بشناسیم یا نه؟ علایقش، طرز فکرش، دیدگاهش ...

خب  چرا میزنی شاید اون اینطور فکر میکنه به خاطر همین پا نمیده 

خب برو خواستگاری جواب میده بلاخره بعد خواستگاری هم میشه ی مدت زیر نظر خانواده اش رفت و آمد کنید که از علایق و چیزای دیگه با خبر بشید اینجور که بهتره 

خب چرا؟ اینکه خوبه. این کجاش بده که یکی قلبا دوسش داره؟ حالا از اون سرتر هم باشه. عوضش اون دختر تو ق ...

ببین دختر تو فکرش فکرای دیگه اش میکنه 

الان همه دخترا دست رد به پسر پولدار نمیزنن 

به پسر خوشگل سطح بالا دست رد نمیزنن

دختره از آینده اش میترسه ازاینکه خب مثلا پسره کادوی چندمیلیونی میخره دختره نداره که بخره 

حتی نوع تفریح های پسره پولداره با دختره فرق داره 

این فرق و تفاوت هستش که میترسونه ترجیح میده دست رد به سینه پسره بزنه 

دخترای خیلیییییییییییی کمی اینجوری هستن   

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
ببین دختر تو فکرش فکرای دیگه اش میکنه  الان همه دخترا دست رد به پسر پولدار نمیزنن  به پس ...

من میلیاردر نیستم‌. اما آره دوست دارم چیزای گرون واسش هدیه کنم. دوسش دارم. اما ازش انتظاری ندارم. همینکه اونم واقعا بخوادم و باهام صادق باشه کافیه.

ببین دختر تو فکرش فکرای دیگه اش میکنه  الان همه دخترا دست رد به پسر پولدار نمیزنن  به پس ...

نوع تفریح هم من تفریحاتم سالمه. اهل دود و دم و کافه و رفیق بازی نیستم. ولی ایشون بگه رستوران هم میریم. کافی شاپ هم میریم. 

منظورم شما نیستید شاید خود اون دختر دوست مجازی داشته باشه و منتظر اون باشه 

منم همینو میگم. اون رو ندیده حضوری، معلوم نیست چقدر دروغ و راست میگه. من اینجا دلم واسشون پر میشکه

من میلیاردر نیستم‌. اما آره دوست دارم چیزای گرون واسش هدیه کنم. دوسش دارم. اما ازش انتظاری ندارم. هم ...

ببین من دختر غرورم نمیذاره پسر خرج آنچنانی کنه من نکنم 

مثلا کادو بخواد برات بخره تو مارک پسندی اما اون شرایط خریدن ی چیز گرون نداره 

هرچند تو میگی انتظاری نداریی غرور اجازه نمیده  

نوع تفریح هم من تفریحاتم سالمه. اهل دود و دم و کافه و رفیق بازی نیستم. ولی ایشون بگه رستوران هم میری ...

از دختره رابطتون اگه دوست داریی بیشتر بگو بتونم کمکت میکنم 

از دیدگاه دخترونه و تجربیاتم بتونم راه کاریی بهت میدم  

ببین من دختر غرورم نمیذاره پسر خرج آنچنانی کنه من نکنم  مثلا کادو بخواد برات بخره تو مارک پسند ...

بابا خودشون خانواده خوبی هستن. پولدار نیستن اما ایده آل هستن

از دختره رابطتون اگه دوست داریی بیشتر بگو بتونم کمکت میکنم  از دیدگاه دخترونه و تجربیاتم بتونم ...

مثلا به پروفایل گذاشته از خودش داره لبخند میزنه و روی عکس نوشته من پای هرچی که وایستادم آخرش شرمنده پاهام شدم

از دختره رابطتون اگه دوست داریی بیشتر بگو بتونم کمکت میکنم  از دیدگاه دخترونه و تجربیاتم بتونم ...

نمیدونم دردش چیه. میخوام بهشون بگم که من هستم. حتی اگه بعدها اختلاف سلیقه هم داشتیم و یا خانواده ها راضی نشدن، نمیزارم ضربه ای بهت وارد بشه. از من صدمه ای نمیبینی. اما آرامش و پیشرفت رو میتونم بهت بدم.