2777
2789
عنوان

اولین شبی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 118798 بازدید | 566 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها مواظب باشید این چندوقته که عیده همه مسافرتن دزدی زیاد شده  من خودمم با اینکه شوهرم خونس ب ...

آره امنیت کمه قبلا عیدا محله ای چادر میزدن چندتا مامور وامیستاد یا من نگاه میکردم ماشین پلیس گشت ميزد تو کوچه ها الان نیس بدتره 

اووووه من انقد تنها موندم شوهرم همیشه شبکاره منم همیشه تنها خوابیدم حتی باردار بودم وسط بره بیابون و باغ حتی برقم میرفت برا خودم فیلم میدیدم میومدم نی نی سایت غذا و چایی میخوردم از پنجره نگا میکردم بگم حتی درو همسایه بود کوچه بود خونه بود ن پنجره رو باز میکردم بیابونو میدیدم تاریکی مطلق . ب خودتون تلقین نکنید باووو تنهایی توهم میاره عملکرده مغزه حالا شما شاخو برگم بدی بهش ک دیگه هیچ حدیث کسا دانلود کن گوش بده دعای عهد زیارت عاشورا خیلی خوبه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
نه بابا من تنهایی از تاریکی میترسم کل خونه ک نورانی همه درا قفل گوشی کلید همه رو هم میزارم سمت خودم ...

منم بعضی وقتا ی خوابایی میبینم ک راجب جنه بنظرت از چیه این خوابا 

منم بعضی وقتا ی خوابایی میبینم ک راجب جنه بنظرت از چیه این خوابا 

خواب که گاهی پیش میاد حتی اگ زیاد فکر کنی فیلمی ببینی ولی برای من عجیب ترینش بلاهای بود ک سر کسایی ک ناراحتم میکردن ميومد 

خواب که گاهی پیش میاد حتی اگ زیاد فکر کنی فیلمی ببینی ولی برای من عجیب ترینش بلاهای بود ک سر کسایی ک ...

ن فیلم ندیدم فکرم نکردم اکثرا میبینم خوابشونو 

اسی جان کمتر دروغ بگو  تو یه تاپیک تا دو ماه قبل ۲۳ ساله بودی و دبیری فرهنگیان میخونی.. الان ...

الان میاد میگه کاربری واسه دو نفره😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤