2777
2789
عنوان

اولین شبی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 118798 بازدید | 566 پست
پزشک، همیشه که نه اما دو شب درمیون تنهام😖

شوهر من نظامیه ۱۲ساله یه شب درمیون یا دوشب درمیون تنهام 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
وای من از ترس ریدم یعنی تا این حد وحشتناکه تنها بودن؟😨😰😱

نه بابا ترس نداره

تازه کلی هم کیف داره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعضی وقتا ی خوابایی میبینم ک راجب جنه بنظرت از چیه این خوابا 

من مدتی هست همه قاشق هام گم‌ میشه بهم گفتن جن میاد می بره همه چنگال هام هست قاشق هاش نیست

من مدتی هست همه قاشق هام گم‌ میشه بهم گفتن جن میاد می بره همه چنگال هام هست قاشق هاش نیست

واقعا ؟؟؟ یعنی واضح نیس مطمئنی بچت یا کسی دست نمیزنه جایی بندازه گم و گور شده یا جا ب جا 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
واقعا ؟؟؟ یعنی واضح نیس مطمئنی بچت یا کسی دست نمیزنه جایی بندازه گم و گور شده یا جا ب جا 

مطمئنم بچم اصلا دست نمیزنه جلو دست نمیزارم 

الان کلا سه تا قاشق دارم 😑 از ۱۸ تا قبلا هم دستهای خودم جای نیشگون بود و دردناک خودمو اذیت میکردن یه مدت بختک اذیتم میکرد 

مطمئنم بچم اصلا دست نمیزنه جلو دست نمیزارم  الان کلا سه تا قاشق دارم 😑 از ۱۸ تا قبلا هم دستها ...

قاشق میخوان چیکار میبرن ؟؟؟ !!! صدای قران بزار خونت پخش شه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
قاشق میخوان چیکار میبرن ؟؟؟ !!! صدای قران بزار خونت پخش شه 

مال عروس خالم هم می برن مال اون هم قاشق هم چنگال 

باشه میزارم ببینم چی میشه فعلا که مهمون دارم و قاشق ندارم باید برم بخرم خیلی عجیبه