2777
2789
عنوان

اولین شبی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 118797 بازدید | 566 پست
26

فک کردم ۱۸ ۱۹ سالته اینجوری رفتار میکنی

چنتا توصیه بهت بگم من چندین ساله شوهرم شبکاره اونم تو اورژانس کار میکنه، بعضی شبا حتی فرصت نمیکنه پیام شب بخیر منو جواب بده انقد سرش شلوغه همسرتو درک کن ولی بهش بگو وقتایی که تو تنهایی ازین به بعد شبا حواسش به گوشیش باشه یه وقتی شب گوشیشو بیصدا نکنه

فردا اومد خیلی ریلکس ماجرارو براش تعریف کن بذا خیالش از بابتت راحت باشه چون دیگه سبک زندگی شما اینجوریه باید عادت کنی شوهرت بنده خدا سر کار نمیشه فکرش همش پیش شما باشه

به هیچکدوم از همسایه ها آمار شبکاری شوهرتو نده

شبایی که شوهرت نیست کفش مردونه بذار جلو درتون

شبا درو از داخل قفل کن 

شبایی که میترسی تلوزیونو روشن کن بذار رو تایمر تا خوابت ببره

دیگه از هیچی نترس خیلیاااا دارن تنها زندگی میکنن

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
خیلی ترسناکه شما حال منو می‌فهمید

عزیزم تجربه خودم در مواقعی که خیلی مب ترسیدم مدام سعی کن آیت الکرسی بخونی. هم به نیت برطرف شدن ترست و هم حغظ خودت از شر شیاطین جنس و انس. 

الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا تنها میشم افکار سمی میاد تو ذهنم   یبار شانسم آخر شب برقم رفت چهاردست و پا رفتم چشم ب ...

وای ی لحظه تصورت کردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂من اصلا نمیترسم و معمولا تنهاام شاید باور نکنی ولی بخدا وقتی تنهاام کرم فیلم ترسناک میوفته به جونم ولی یبار دیگه توبه کردم که نبینم شب ساعت ۳ بود هندزفری گزاشته بودم تا بیشتر ترسناک شه یهو جنه ظاهر شد طرف جیغ زد منم یه جیغ بنف کشیدمو گوشیو پرت کردم😂😂😂

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
استرس دارم 

همین سوره هارو بخون درا رو قفل کن چراغا رو خاموش کن ولی یکیش حتتتما روشن باشه بی حجاب هم نرو پشت پرده نذار بفهمن یک زن تنها خونس خب؟

قران و بغل کن هیچی نمیشه گلم 

اگه وضعیت بدتر شد زودی بزنگ ۱۱۰

وای ی لحظه تصورت کردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂من اصلا نمیترسم و معمولا تنهاام شاید باور نکنی ولی بخدا وقتی ...

نه بابا من تنهایی از تاریکی میترسم کل خونه ک نورانی همه درا قفل گوشی کلید همه رو هم میزارم سمت خودم ولی نمیدونم چرا هربار میگن تنها نمیترسی میگم نه بابا ترس کجا بود راحت برید تازه من کل فامیل کنارمن اما نمیرم خونه کسی میگم باید با ترسم کنار بیام من اصلا از آدم بیاد و کوچه ترس ندارم چون انقد بابام تبر و قمه اینا رفتنی میزاره پشت در مثلا من مواظب باشم فکرکرده من رستمم 

من از همون جن من میترسم بیدار میمونم شبا چون بهم گفتن جن عاشق داری   

یک آیةالکرسی یک فرشته خدا برا محافظت میگماره 

دو تا و سه تا و چها تا .....

اگه پنج تا بخونی ، خدای بزرگ میفرماید ،برید کنار ، خودم محافظت میکنم 

یا الله 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

خودتم شاغلی یا خونه دار؟ چ باکلاسه شوهرت پزشکه😂

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم