2777
2789
عنوان

قد بلند ها..... 170 به بالا....

384 بازدید | 24 پست

هوف من خیییلی ناراحتم برای قدم

حس میکنم خیلی بلندم.... شما چی؟؟؟؟ بنظرتون 170 خیلی بلنده؟ 

نمیدونم چرا نمیتونم قبول کنم که کفش پاشنه بلند نپوشم هیچ وقت؟ هر شلواری میخوام بگیرم همیشه باید مراقب باشم قدش کوتاه نباشه و.... 

پ. ن:کسایی که میخوان بگن واییی خیلی درازی اصن پست نذارن خودم غصه دارم و کلی حس بد😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۷۴ هنوزم میگم کوتاهم همیشه شلوار بگ میپوشم

همه ارزو همچین قدیو دارن دختر😑

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

واای حس بد چرا؟؟ دیونه ای دیگه همه حسرت قد تورو میخورن 

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱
من ۱۷۵ ام ، همه ام حسرت میخورن ، در حد ۵ سانت هم پاشنه میپوشم

خودت حس بدی نداری؟ 

من هیشکی بهم چیزی نمیگه ها.... اما همش تو آینه نگاه میکنم که قدم بلنده.... همش چک میکنم قدمو با بقیه مقایسه میکنم و..... 

اصلا حس خوبی نیست... انگار مثل بقیه نیستی

خودت حس بدی نداری؟  من هیشکی بهم چیزی نمیگه ها.... اما همش تو آینه نگاه میکنم که قدم بلنده.... ...

حس این و دادم ک کاش ۱۸۰ بودم ، همه با حسرت ب قد و بالام نگا میکنن ، اما بگماااا من هیکلم از این مانکنی هاس ها