2821
2789
عنوان

بکنم یا نکنم

363 بازدید | 19 پست

بچه ها ی گربه ای دم درمونه براش با کارتن خونه ساختم که برع توش برف میاد ولی نمیره انگار سردهتو کارتنم مونده زیز برف و بارون .

حالا تو گروه حامی حیوانات ی دختری پیدا شده میگه من میبرمش ی انبار داریم اونجا ک زیر برف و بارون نباشه . رمستونو نگهش میدارم.

حالا نمیدونم بهش اعتماد کنم بدم گربه رو ببره یا نه حتی گفت دامپزشکی هم میبره.

میخوای بکن میخوای نکن.

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم بده ببره گناه داره گربه هه

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

اعتمادکن عزیزم

میخواهم ماه باشم در آسمان روز ؛ ابر باشم در آسمان شب من همیشه در نیمه آرام و پنهان زندگی زیسته ام و سکوت و تماشا را به هیاهو و نقش آفرینی ترجیح داده ام🌌

خودت نمیتونی فعلا یجا بذاریش؟ حیوان آزار زیاده دیدم با این روش حیوون های بدبختی میبرن آزار میدن

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

وای بعضیا مریض حیوون ازارن ولی خب اگه میخواست ازار بده تو خیابون پر حیوونه نمیدونم والا

یاد اون زنه افتادم که کلی گربه رو میبرد خونه آزار میداد یا میکرد تو فریزر

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

اگه گربه سیاهه نه

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     
نمیدونم چکار کنم موندم

عزیزم مگه گربه ها ازاول خونه داشتن که این الان آواره باشه نتونه جای برا خودش جور کن این حیوانات آزاد هستن بلدن چجوری خودشون نجات بدن داعم تو گشت وشکارن اونقدر هم اشغال ریخته همه جا غذا هیچست براشون همینکه شکمشون سیر باشه سرما وگرما براشون مهم نیست

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792