2789
عنوان

نامزد شکاک

413 بازدید | 30 پست

سلام وقتتون بخیر

من با اقایی به تازگی تقریبا نامزد کردیم یعنی توی مرحله آشنایی هستیم من این اقارو نزدیک ۵ . ۶ سال هست ک هم خودش و هم خانوادشو میشناسم و باهاشون ارتباط خانوادگی داریم

اوایل همه چیز خوب بود بعد از یه مدت گیردادن های الکیش شروع شد کوچکترین صحبتی با همکارام میکردم گیر میداد. اگه میگفتم با بابام میخوام از سرکار برگردم خونه انقدر میگفت معلوم نیست با کی داری برمیگردی که من لحظه ای فیلم میگرفتم. یا اگه سرم شلوغ بود گوشیم سایلنت بود یا سرکار بودم نتونستم گوشیو جواب بدم هزارتا انگ بهم میزنه که معلوم نیست اونجا چیکار میکنی و این حرفا اگر لحظه ای اینترنت گوشیم روشن باشه و جواب پیامشو ندم دیگه شر به پا میکنه یه جوریه ک دیشب وایساده در خونه ما ک من از سرکار برگردم برم خونه بعد رفت خونه سر و تمام دعوای دیشب سر این بود که من یه دقه رفتم برف و ببینم و برگردم محل کارم گوشیم دستم نبود به یک دقیقه نرسید که زنگش زدم و شروع کرد به شک کردن و گفت با هرکی هستی خوش باشی.....

دوستان تمام ذوق و شوقی که تو دلم داشت و گرفته

فقط ترس تو دلم انداخته

ففط نشسته ببینه من چیکار میکنم ک بهم گیر بده و دلیل جدا نشدنم رابطه .... بود که بینمون اتفاق افتاده ولی دیگه واقعا خسته شدم ازش

ادم شکاک دیدی فقط فرار کن

فیل ملی و راه های نرفته اش

فیلم پارک وی

اینا رو حتما ببین

عزیزم بهتره که عاقلانه تصمیم بگیری

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتی اگه رابطه ای بوده باشه فقط ازش جدا شو که یه عمر زجرت میده.من سر همین چیزا از شوهر سابقم جدا شدم ...

بخدا من کوچیکترین حرکتی نمیتونم بزنم

نه با دوست و رفیق میتونم بگردم

نه میتونم با همکار صحبت کنم

نه میتونم برای خودم وقت بزارم

هیچکاری نمیتونم بکنم حق هرچیزی ک فکر کنی و ازم گرفته ادعاشم اینه ک من حساسم روت من دوست دارم

فداسرت چون باکره نیستی عقد کن که یه اسم تو شناسنامت باشه بعد جداشو بچه نیاریا خیلیییی مراقب باش ازدو ...

باکره ام ولی میترسم یهو بخواد همه جا را پر کنه ک من با این خانم رابطه داشتم

من چندسال پیش ی خواستگار داشتم روانی بود

اویلش خیلی خوب بود

بعد یهو گفت سرکار میری معلوم نیست با کیا هستی از کجا معلوم اصلا دختری زیر چند نفر خوابیدی

خیلی خداروشکر کردم زود فهمیدم تازه قراره عقد هم گذاشته بودن

بخدا من کوچیکترین حرکتی نمیتونم بزنمنه با دوست و رفیق میتونم بگردمنه میتونم با همکار صحبت کنمنه میتو ...

آدمای شکاک همین ادعا رو دارن.اونم به من همینو می گفت اما چرنده مریضن و بیمار.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

من چندسال پیش ی خواستگار داشتم روانی بود اویلش خیلی خوب بود بعد یهو گفت سرکار میری معلوم نیست با کیا ...

دقیقا اینم همینه اگه سرکار باشم یهو نفس نفس بزنم میگه معلوم نیست چیکار میکردی ک داشتی نفس نفس میزدی

بهش ام ک میگم خجالت بکش

میگه من منظورم این نبود تو اگه اینکارو نکرده بودی حرف منو اینجوری برداشت نمیکردی میتونستی بگی سرکارم دارم کار میکنم....

باکره ام ولی میترسم یهو بخواد همه جا را پر کنه ک من با این خانم رابطه داشتم

خب پس باکره ای درنگ نکن فقطططط جداشو بزار همه جاهم پرکنه فداسرت دهن مردم همیشه بازه

توهم زبونت دراز باشه

برو نامه بک.ارت بگیر و نشون همه بده که دروغ میگه

فقط خودتو خلاص کن

عزیزم پارانوییدهفرار کن

فکر میکردم مشکل از منه

یه جوری وانمود میکرد که فقط تو مشکل داری

تو داری دست پیش میگیری اگه سنگ ام بود خجالت میکشید

اخه چرا خجالت بکشم؟ من یه دقه رفتم برف دیدم و اومدم زنگت زدم