2777
2789
عنوان

فوبیای گوزیدن جلو شوهر دارم😂

19496 بازدید | 63 پست

باورتون میشه یکی از دلایلی ک ازدواج نکردم همینه؟ 

حالا اون ابجی هایی ک تجربه دارن و متاهل هستن راهنمایی کنن.... واقعا انقدر زشت و ترسناک هست؟ 

اخه میترسم طرف ازم زده بشه

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد اون تاپیکه افتادم میگف عکس گوز😂

میشه تو خودم حرفام خفه ،چون اعتماد نکن تو بک گراندمه🖤🩹رک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره مثلا رک بودن یعنی من بستنی دوست ندارم یا مهارت نه گفتن داشته باشم اما بی‌شعور بودن به معنی وقاحته‌ مثلا من به دوستم میگم تو چقد چاقی یا بینیت شبیه عقابه ببخشیدا من رک هستم! .یه روز پرواز میکنم میرم‌ 🙂👩🏻‍🦯🤍

وا🙁

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
میتونی نگوزی دا😐

از این میترسم بی اختیار بسه

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…