2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا تا چقدر میتونید بخورید در روز ؟

تعداد وعده های غذایی زیاد بدون محدودیت ولی یه دفعه نمی تونم غذا بخورم برنج دو قاشق ساندویجی دو گاز 

و اینکه من خودم از اول زیاد نخوردم 

بای پس چون جذب از بین می‌ره غذا بخوری چاق نمیشی دکتر گفت نهایتا ده کیلو چاق بشی 

من دومانشده عملم فعلاکه هست ولی خیلی بهترشدهکرم سیلیکون میزنم روش

مرسی عزیزم موفق باشی 

من هموگلوبین خونم پایینه 

قبل عمل هم کمخونی داشتم

برای همین هنوز دکتر اجازه عمل نداده بهم 

دکتری که انتخاب کردم فضائلی هستن

مرسی عزیزم موفق باشی  من هموگلوبین خونم پایینه  قبل عمل هم کمخونی داشتم برای همین هنوز ...

بله با کم خونی ریسک عمل بالامیره ایشالله به زودی شرایط عملو پیداکنید و عمل خوب و عالی داشته باشید گلم

تعداد وعده های غذایی زیاد بدون محدودیت ولی یه دفعه نمی تونم غذا بخورم برنج دو قاشق ساندویجی دو گاز&n ...

این کم خوردن ضرر نداره همه ش دوقاشق برنج و ... چیز زیادی نمیشه خورد انرژی کافی دارین اذیت کننده نیست کم خوردن ؟

این کم خوردن ضرر نداره همه ش دوقاشق برنج و ... چیز زیادی نمیشه خورد انرژی کافی دارین اذیت کننده نیست ...

چون مواد مغذی دفع میشه باید مکمل مصرف کنم ورزش کنم 

ولی برای من به چاقی مبارزه 

مگه چند سال زندگی می کنم

چاقی خیلی بده به غیر از مشکلات مریضی اینکه خجالت می‌کشیدم هیچی اندازه ام نیست هر جا می رفتم همه بهم میگفتن اراده نداری لاغر کنی و....

بعدش میگم من باید کم کم بخورم یه دفعه نه وعده های غذایی زیادتری دارم 

همش دارم میخورم 

من ۵ سال قبل اسلیو کردم  ریسک برگشت وزن در اسلیو تو سالهای چهارم وپنجم خیلی زیاد میشه ومثل روز ...

مامانم اسلیو عمل کرد از بای پس ترسید 

الان چهار سال شده عمل کرده 

راضی نیست 

شما راضی هستین 

به من میگه ببرمنو پیش دکتر بای پس کنم 

چون تازگی جراحی داشت بیخیال شده فعلا 

مامانم اسلیو عمل کرد از بای پس ترسید  الان چهار سال شده عمل کرده  راضی نیست  شما ر ...

نه راستش منم راضی نیستم  تفاوت بای پس با اسلیو زمین تا اسمونه من اگر اطلاعات الان رو داشتم هیچ وقت هیچ وقت اسلیو نمیکردم 

بعد دو سه سال اصلا انگار نه انگار عمل کردی بازم باید بیفتی تو چرخه ی رژیم تا یکم ناپرهیزی کنی دو سه کیلو اضافه میکنی مخصوصا که بدن عادت میکنه به دریافت کالری کم‌ 

تنها چیزی که از اسلیو برای من موند موهایی که ریخت ودیگه در نیومد 

بله عزیزم

اگر تصمیمتون برای عمل جدیه دکتر مهدی هاشم آقایی کارشون حرف نداره دوست من پیشش عمل کرد راضیه

ایشون سابقه ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی دارن
دارای بیش از 7000 عمل موفق هستند
متخصص جراحی لاغری و زیبایی و دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین و با تیم بسیار حرفه ای در بیمارستان فوق تخصصی عمل میکنن
و نکته مثبت دیگه اینکه با همه بیمه ها قرار داد دارن که در هزینه ها بسیار کمک میکنه
آدرس: تهران، سعادت آباد،خیابان سرو، خیابان رضایی بخشایش، کوچه بهار پنجم، پلاک20/6، طبقه دوم، واحد6
https://www.jarahisleeve.com/
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش

نه راستش منم راضی نیستم  تفاوت بای پس با اسلیو زمین تا اسمونه من اگر اطلاعات الان رو داشتم هیچ ...

سلام ارکیده جان شما با اسلیو چن کیلو کم کردی ؟ الان چاق شدی یا لاغری؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡