2777
2789

بچه ها من با یه جایی برای عمل اسلیو و بای پس معده آشنا شدم که اسمش سلامت کارته و وام زیبایی و دندونپزشکی برای هر عملی می ده و حتی با هر پزشکی که خودتون بخواین و می تونید برایهر عملی ازشون مشاوره بگیرید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی جان نمیدونم الان انجام دادی اسلیو یا نه ولی من که الان 7 8 ماهه از عملم میگذره بهت میگم همه استرسات الکیه

من خودم همش میگفتم بهوش نیام بچه هام چی میشن🥺ولی هیچی نشد عملمم خیلی راحت شد

بستگی به دکترتم داره اما من خودم با علی الماسی عمل دم تو بیمارستان فوق تخصصی جراح چاقی و لاپاراسکوپی هست

مامانم اسلیو کرد فقط بیست کیلو کم کرد ولی باید پس خیلی بهتره البته بستگی به اضافه وزن داره دوستم اسل ...

بای پس مناسب همه نیست مثلا من تو مشاوره که رفتم دکترم علی الماسی بود کلی سوال پرسید اخرم گفت اسلیو باید بکنی که دیگه برنگرده

به نظر شما که تجربه دارید برای منی که وزنم ۸۰ و قدم ۱۶۳ هست و بی ام آی ۳۰ دارم این عمل مناسبه یا بای ...

عزیزم نمیدونم عمل کردی یا نه

ولی از بی ام آی 30 عمل میکنن اتفاقا تو زودتر هم به وزنت میرسی

من خودم ۱۱۰ بودم الان بعد ۷ ماه ۷۰ هستم

البته من دکترای دیگه رو نمیدونم ولی دکتر من علی الماسی بود من میدیدم که با بی ام ای شما هم میومدن مشاوره میگرفتن عمل میکردن

آقا عوارضی نداره اینکه یهویی مثلا از 130 کیلو طرف شده 80 کیلو؟؟بعد جراح خوبم اگر میشناسید بهم معرفی ...

والا من ۱۱۰ بودم الان بعد ۷ ماه ۷۰ هستم هیچ عوارصیم نداشته ولی قبلش کمر درد زانو دردو هزار مرض چاقی داشتم خیییلی راضیم

واسه جراحت خیلی خیلی تحقیق کن من با علی الماسی انجام دادم چراح چاقی و لاپاراسکوپی هست

بچه ها من با یه جایی برای عمل اسلیو و بای پس معده آشنا شدم که اسمش سلامت کارته و وام زیبایی و دندونپ ...

هرجایی نباید اسلیو کنید دکتری که خودش به اندازه کافی مریض داشته باسه نمیاد وام هم بده!!!!

من خودم تو بیمارستان فوق تخصصی جراحی شدم با علی الماسی از دکترمم کلی تحقیق کرده بودم باز نگران بودم

عزیزم راضی هسی از عملت؟ پوستت شل نشد که اویزون بشه؟؟

منم سه ساله انجام دادم پوستم شل نشده چون هر روز پیاده روی میکنم

دکترم میرحسینی بود میگفتم تروخدا یه راهی نشون بده ورزش نکنم میگفت اسلیو سبک زندگیه باید فعالیت بدنی داشته باشی وگرنه پوست میفته ولی من با اینکه یه پیاده روی ساده انجام میدم اصلا نیفتاد خداروشکر