2777
2789
بای پس عوارضش بیشتره  البته باید با دکتر مشورت کنه  از زبون اونایی ک عمل کردن شنیدم که ا ...

من بای پس انجام دادم عکس بزارم تغییرمو ببین 

برای من حالت تهوع بود ولی دوستام خوب بودن 

خیلی عالی از ماه اول سه مدل غذا خوردن من می ترسیدم چاق شم نخوردم از ۱۲۰کیلو شدم ۵۳

خیلی راضیم 

ولی گفتم مامانم ۱۱۰بود شد ۹۰تازه بره مسافرت باز چاق میشه خودشو می‌کشه از نود کمتر نمیاد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا بیست کیلو هم کم کنم که عالیه محشره .من اصلا ترس از اتاق عمل دارم پیش کی عمل کردن این دکتر که من ...

دکتر خوبه فقط بیمارستان دولتی عمل نکن 

همه از اتاق عمل می ترسند 

اما تنها راهی که کمک می‌کنه به آرزوت یعنی لاغر شدن برسی همینه عزیزم 

من سالهای سال از چاقی رنج بردم 

الان خیلی راضیم 

دکتر خوبه فقط بیمارستان دولتی عمل نکن  همه از اتاق عمل می ترسند  اما تنها راهی که کمک می ...

اره باورت میشه چقدر پول رژیم دادم ولی نمیتونم اصلا .تازه مجردم هستم اوضاعم اینه .شما چقدر هزینه کردی گلم

شما کجا عمل کردی

من دکتر علی بیگی تا حالا دوازده نفر از دوستام اشناهامون عمل کردن یعنی اول مادر شوهر دوستم رفت بعدش خودش خاله اش بعدش اون یکی دوستم داداشش عمه اش شوهر عمه اش .....

من نفر یازدهم بودم دوازدهمی هم شوهر دوستم بود 

به خدا همه امون راضی هستیم 

زندگی میکنیم 

چاقی خیلی بده 

کبد چرب قند چربی 

الان آنقدر خوشحالم که حد ندارع 

اره باورت میشه چقدر پول رژیم دادم ولی نمیتونم اصلا .تازه مجردم هستم اوضاعم اینه .شما چقدر هزینه کردی ...

بزار عکسمو آپلود کنم ببین خودت قضاوت کن 

من به دوستم گفتم برو طلا بفروش قرض کن این عمل انجام بده 

بزار عکسمو آپلود کنم ببین خودت قضاوت کن  من به دوستم گفتم برو طلا بفروش قرض کن این عمل انجام ب ...

باشه عزیزم .اره بابا منم دارم میترکم .من یه سکه دارم گفتم یه خورده هم روش بزارم  انجام بدم ولی بدبختی میترسم