2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون قرعه کشیه؟؟؟

این ثبت نام فرسوده ها چی شددیگه فرسوده هارو ثبت نام نمیکنن؟

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
نه عزیز باید همون موقع که اعلام کردن میریختیم الانم فرصت گذاشتن برا اونایی که ماشین نتونستن انتخاب ک ...

یه سوال میگم من رفتم تو سایت زده ثبت نام شما با موفقیت انجام شد ولی قسمت پروفایل جنسیتمو‌اشتباهی اقا زده هرچی ویرایش کردم نشد بعد ویرایش دوباره باید خودرو انتخاب کنیم ازاول؟؟ یا نیازی نیست

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
یه سوال میگم من رفتم تو سایت زده ثبت نام شما با موفقیت انجام شد ولی قسمت پروفایل جنسیتمو‌اشتباهی اقا ...

نه عزیز مشکل نداره اونو بعدا هم میتونید ویرایش کنید

پاسخگوی سوالات حقوقی شما هستم💚
نه عزیز مشکل نداره اونو بعدا هم میتونید ویرایش کنید

اها فکرکردم نکنه ویرایش پروفایل مشکلی برا ثبت نام ایجاد کنه

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
ممنون  وکالتی میکنید یعنی چی . چند بار شنیدم ولی نمی‌دونم چیه . من میتونم وکالتی بخرم برای م ...

میریم بانک و میگیم می‌خوام حسابم وکالتی بشه واسه خرید از ایران خودرو یا سایپا یا ...

به اون مبلغی که اعلام شده تو اون حساب میزاریم و بلوکه میشه بعد میتونم ثبت نام کنیم

خب من وکالتی کردم فقط اون موقع پول نداشتم میشه آدرس سایت و بزاری بیزحمت

نمیتونی ثبت نام کنی عزیزم  باید تا ۲۳ اسفند حسابتو تکمیل میکردی  الان فقط برای اون ۳۰ هزار نفر جامونده ست