2777
2789
عنوان

ی دختر سی ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 89 پست

لطفاً با فرد شکاک و بد دل ازدواج نکن   درسته شما نیاز دارین ازدواج کنین ولی مجبور نیستی با هر کسی ازدواج کنی  بگرد مورد خوب ک واقعاً خوب و مهربون باشه ازدواج کن  ازدواج با فردی ک از الان شوهرت نشده و  بهت گیر میده فقط زندگیت رو جهنم میکنه  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یکم بیشتر صبر کن.

الهی به حق صاحب الزمان تا آخر این ماه عزیز یه بخت عالی و درجه یک نصیبت بشه خواهر جون

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

حالا مطمئني اين نيازهات رو اونجوري ك ميخاي براورده ميكنه؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
میدونی واسه چی میگیم،  یکیش خود من 34 سالمه زیاد از شوهرم راضی نیستم،  از اینکه استقلال ما ...

عزیزم باور کن من با شوهر سابقم یک روز جامون رو عوض کردیم دیدم کار مردا هم کم سخت نیست . 

ما زنا چون کارخونه خستگی اوره فکر میکنیم مردا الان راحتن و بخور و بخوابن ولی بخدا اینجوری نیست تو این شرایط اقتصادی همین فشار ذهنی که رو مردا هست برا هفت پشتشون بسه

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
دوست دارم ازدواج کنم نیاز عاطفی،جنسی باید بگم چراهروقت میگیم ازدواج همه میان میگن مجردی خوبه خب ...

عزیزم کسی نمیگه ازدواج نکن.اما با آدم مناسب

با اینی که الان گفتی اگه ازدواج کنی تاپیک های بعدیت راهنمایی برای طلاقه

بچه ها اینو میگن.وگرنه تو یه آدم حسابی پیدا کن هممون تشویقتم میکنیم

ما میگیم نیاز عاطفی و جنسی به قیمت نابود شدن خودت!؟ 

یچیز میگم ناراحت نشو فک کنم پسره از این‌است که دلش زن کار مند میخواد شاید شما زیاد باب دلش نیستی اگه این طوره اصلا ازدواج نکن باهاش چون فامیل ما همچین ازدواجی کرده ده سال همش باهم مشکل دارن هر روز قهر و حرف طلاق

عزیزم باور کن من با شوهر سابقم یک روز جامون رو عوض کردیم دیدم کار مردا هم کم سخت نیست .  ما زن ...

میدونم عزیزم ک کار اون خیلی سخته ولی باور کن 80 در صد فشار اقتصادی و کل زندگی رو دوش منه!  از قبض و اجاره و قسط وام بگیررررر تا خرید خونه و بچه ها و کلا هر چی ک فکرشو کنی،

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
میدونم عزیزم ک کار اون خیلی سخته ولی باور کن 80 در صد فشار اقتصادی و کل زندگی رو دوش منه!  از ق ...

خب اره اینجوری هم سخته 

ازدواج برا خانوما اگه باعث ارامش بشه خوبه ولی اگه نشده فقط باعث عذابشونه 

مرد و زن باید همکاری کنن که فشار فقط روی یک نفر نباشه

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
دوست دارم ازدواج کنم نیاز عاطفی،جنسی باید بگم چراهروقت میگیم ازدواج همه میان میگن مجردی خوبه خب ...

شرایطش چیه ؟تحصیلات وشغلش چیه؟چندسالشه؟

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭