2777
2789
عنوان

ی دختر سی ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 89 پست

ازدواج خوب ا زمجردی بهتره ولی ازدواج بد از هزار سال تنهایی بدتره تا وقتی یه ادم نرمال گیر نیاوردی فکر ازدواج نباش از ما گفتن بود 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
دوست دارم ازدواج کنم نیاز عاطفی،جنسی باید بگم چراهروقت میگیم ازدواج همه میان میگن مجردی خوبه خب ...

ازدواج کردن خوبه عزیزم فقط تو انتخابت عجله نکن🙏

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعیتت خیلی خوبه عجله نکن مطمعن باش یه ادم خوب سر راهت قرار میگیره فقط سعی کن اجتماعی باشی

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

چی بگم من که همسن شما هستم وازدواج کردم میگم باید خیلی مورد خوبی پیدا می‌شد تا تن به ازدواج میدادم ولی مادرم که تو زمان خودش یکم تایم ازدواجش دیر شده بوده میگه من دیگه آخریا فقط برام مهم بوده یکی بیاد منو با خودش ببره 

ازدواج نکردن ،خیییییلی بهتر از ازدواج با مرد مشکل دار هست

اینجوری بعد ازدواج روزی هزار بار میگی غلط کردم

صبر کن ،عجله نکن

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

درکت میکنم منم الان ۳۱ سالمه ،هم معلمم و هم مهندس معمارم و دو جا شغل دارم 

اونوقت بین کلی خواستگار بدرد نخور،یکی اومد که هر دومون از هم خوشمون اومده بود ولی پدرش مخالفت کرد و همه چی امروز تموم شد 😔خیلی قلبم شکسته😔

ولی تو ببین این آدم اگه باعث اذیت و آزارته خب ولش کن نمی ارزه اینجوری

دوست دارم ازدواج کنم نیاز عاطفی،جنسی باید بگم چراهروقت میگیم ازدواج همه میان میگن مجردی خوبه خب ...

عزیزم اینا تامین میشه نیازشون نفسشون از جای گرم بالا میاد که میگن شوهر بده 

اینا میخوان بهت امید و دلداری بدن که اشکالی نداره مورد خوب برات پیدا میشه ولی بلد نیستن ‌ فکر میکنن اگه ازدواج رو بد جلوه بدن شما به مجردی امیدوارتر میشی 

ازدواج خوبه خیلیم خوبه همه میدونن هر کیم میگه بده شوهر خودش خوب نیست ولی تو شرایطتت خوبه بهتر از اینا میاد سراغت

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲

ازدواج نکنی بهتر تا یه مرد بد و شکاک که روزگارت سیاه کنه ازدواج کنی مطمن باش بازم برات خواستگار میاد

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

تو شرایطتت عالیه، اگه پسره ایرادگیره مشکل داره و قدرتو نمیدونه خودتو دست کم نگیر و شوهر به چه قیمتی ...

شماالان کانادایی؟

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭