2777
2789
عنوان

ی دختر سی ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 89 پست
والا ازدواج خوبه ولی این آقا هم خواستگار خوبی نیست .خواهرم دقیقا معلمه و با همچین آدمی ازدواج کرده. ...

چجوریه پسرع

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
ایراد گیره یعنی چه طوریه چی میگه واضخگحتر بگو تا کمکت کنم

یعنی ب همه چی گیر میده

کم پشتیه موها

موهای زاید

شکل دستا

رفتارت

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایطش چیه ؟تحصیلات وشغلش چیه؟چندسالشه؟

خونه نداره

کارمنده

خاستی کسیو بهت معرفی میکنم حرز بگیر ازش بعد یک هفته جواب میده ازدواج کنی

کب

به چیا گیر میده مثلا

ب همه چی

ایندفعه ب موی زاید

ب همه چی ایندفعه ب موی زاید

ببین من مثل خیلیای دیگه بهت نمیگم برو خوش بگذرون و حقوق داری مجردی رو عشقه و فلان.  چون نیاز به جنس مخالف هم یه نیازه که اتفاقا خیلی هم قویه و حق داری که دلت بخواد ازدواج کنی. ولی خب هر کسی تو زندگیش به هر حال یه جوری امتحان پس میده فعلا شرایط شما هم اینجوریه سعی کن بپذیریش و روی نقاط قوتت تمرکز کنی من خیلیا رو دیدم که بالای سی سال ازدواج موفق داشتن