2777
2789
عنوان

ی دختر سی ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 89 پست
والا ازدواج خوبه ولی این آقا هم خواستگار خوبی نیست .خواهرم دقیقا معلمه و با همچین آدمی ازدواج کرده. ...

چجوریه پسرع

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
ایراد گیره یعنی چه طوریه چی میگه واضخگحتر بگو تا کمکت کنم

یعنی ب همه چی گیر میده

کم پشتیه موها

موهای زاید

شکل دستا

رفتارت

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطش چیه ؟تحصیلات وشغلش چیه؟چندسالشه؟

خونه نداره

کارمنده

خاستی کسیو بهت معرفی میکنم حرز بگیر ازش بعد یک هفته جواب میده ازدواج کنی

کب

به چیا گیر میده مثلا

ب همه چی

ایندفعه ب موی زاید

ب همه چی ایندفعه ب موی زاید

ببین من مثل خیلیای دیگه بهت نمیگم برو خوش بگذرون و حقوق داری مجردی رو عشقه و فلان.  چون نیاز به جنس مخالف هم یه نیازه که اتفاقا خیلی هم قویه و حق داری که دلت بخواد ازدواج کنی. ولی خب هر کسی تو زندگیش به هر حال یه جوری امتحان پس میده فعلا شرایط شما هم اینجوریه سعی کن بپذیریش و روی نقاط قوتت تمرکز کنی من خیلیا رو دیدم که بالای سی سال ازدواج موفق داشتن