2821
2789
عنوان

لب مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 115 پست
قلبم داره کنده میشه 

گلم گریه کن خودت و خالی کن به یاد داداشت هم باش ولی دیگه نباید اونقدری باشه که به خودت ضرر برسونی گلم 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

عزیزم کاری از دستت بر نمیومد که 

کاش همون دیشب برده بودمش نه صبح

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=281587247]کاش همون دیشب برده بودمش نه صبح[/QUOTEدیشب آشوب بود دلش حالش خیلی بد بود ولی صبح وقتی رفت سنگ قبرم بغل کرد آروم شد 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
کاش همون دیشب برده بودمش نه صبح

نه تو بهترین کار رو کردی این سرنوشت اون بوده تو هر کاری هم میکردی وقت هیچ چیزی عوض نمیشد گلم مگه بهت نگفتم باید به خودت قول بدی بعدش کاش نگی

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

الهی بمیرم😔😔😔خدارخمتشون کنه .. بابای منم سرطان داشت فوت شد چه لحظه های سنگین و بدی بود😭😭😭😭😭

ممنون عزیزم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدارحتمش کنه 

2823
2791
2779
2792