2821
2789
عنوان

لب مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 115 پست
😂ببخشید ولی من خندم گرفت😂😐😐😐

اگه خندت هم گرفت چرا می‌فرستی و میگی این مرگه شوخی نیست و الان یکی داغدار هستش و تو میگی خندم گرفت خدایی نکرده این اتفاق برا خودت بیفته دوست داشتی یکی اینطوری بگه

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه خندت هم گرفت چرا می‌فرستی و میگی این مرگه شوخی نیست و الان یکی داغدار هستش و تو میگی خندم گرفت خ ...

داغدار من داغدار نیستم سامان زندست کنارمه😭😭😭😭😭😭😭فقط خوابش میاد خوابیده 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
قلبمو پاره کردی استارتر.  فقط میدونم اگه داداشت خوب بوده وارد دنیای نور و زیبایی شده... تو به ف ...

داداشم فرشته هست

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
اگه خندت هم گرفت چرا می‌فرستی و میگی این مرگه شوخی نیست و الان یکی داغدار هستش و تو میگی خندم گرفت خ ...

😐😐

ببخشید که از شما اجازه نگرفتم 

من خودم از اسی معذرت میخواستم 

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️
😐😐 ببخشید که از شما اجازه نگرفتم  من خودم از اسی معذرت میخواستم

ول کن کاری نکردی 

داغدار من داغدار نیستم سامان زندست کنارمه😭😭😭😭😭😭😭فقط خوابش میاد خوابیده 

لیلی جونم می‌دونم حالت خوب نیست به خودت زیاد فشار میاری درسته سامان همیشه کنارته ولی عزیزم باید با مرگش کنار بیای یکم استراحت کن گلم بزار برای بعد سعی کن بخوابی و به هیچ چی فکر نکنی 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

ول کن کاری نکردی 

عزیزم فقط میتونم بگم صلوات و قرآن بخون تا هم خودت آروم بگیری هم روحت داداشت شاد باشه

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️
لیلی جونم می‌دونم حالت خوب نیست به خودت زیاد فشار میاری درسته سامان همیشه کنارته ولی عزیزم باید با م ...

نمرده خوابه داداشیم خوابیده 😭😭

2823
2791
2779
2792