اگه خندت هم گرفت چرا میفرستی و میگی این مرگه شوخی نیست و الان یکی داغدار هستش و تو میگی خندم گرفت خدایی نکرده این اتفاق برا خودت بیفته دوست داشتی یکی اینطوری بگه
هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه خندت هم گرفت چرا میفرستی و میگی این مرگه شوخی نیست و الان یکی داغدار هستش و تو میگی خندم گرفت خ ...
😐😐
ببخشید که از شما اجازه نگرفتم
من خودم از اسی معذرت میخواستم
کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩❤️👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇♀️❤️🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆♀️
داغدار من داغدار نیستم سامان زندست کنارمه😭😭😭😭😭😭😭فقط خوابش میاد خوابیده
لیلی جونم میدونم حالت خوب نیست به خودت زیاد فشار میاری درسته سامان همیشه کنارته ولی عزیزم باید با مرگش کنار بیای یکم استراحت کن گلم بزار برای بعد سعی کن بخوابی و به هیچ چی فکر نکنی
هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست
عزیزم فقط میتونم بگم صلوات و قرآن بخون تا هم خودت آروم بگیری هم روحت داداشت شاد باشه
کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩❤️👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇♀️❤️🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆♀️