2821
2789
عنوان

لب مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 115 پست

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
😐😐 ببخشید که از شما اجازه نگرفتم  من خودم از اسی معذرت میخواستم

واقعا متاسفم برات که به جای اینکه به رفتارت فکر کنی ........

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط یکم آروم باش گلم درست میشه میگذره

اروم نیستم

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
سلام . شبتون بخیر ‌‌ الان کجا هستین ‌؟ تسلیت عرض میکنم 

بیمارستان 

اروم نیستم

میدونم گلم سخته گریه کردن و خالی کردن خود خوبه ولی به اندازه تو الان چند وقته اینجوری گریه می‌کنی باید یکم آروم بشی گلم بخدا داداشت هم ناراحت میشه ها از دستت 

میدونم گلم سخته گریه کردن و خالی کردن خود خوبه ولی به اندازه تو الان چند وقته اینجوری گریه می‌کنی با ...

اون الان میخواد بره سرخاک مامان باباش

داداشم فرشته هست

پس بذار تو نور و  شادی غرق باشه.  کسی که اینجا سختی کشیده روحش پاک شده و  از حالا در ارامش و خوشی غوطه وره

امشب برای سامان عزیز نمار و قران میخونم.   منم یه داداش دارم که واسش میمیرم.

گلم ایمانت را تقویت کن.  بچسب به خدا و ازش حال خوب بخواه 

اون الان میخواد بره سرخاک مامان باباش

🥺🥺عزیزم اون الان پیش مامان و باباش هست و نگران تو مگه بهت نگفته که خودت و اذیت نکنی پس چرا اینکار و میکنی بخدا اینطوری ادامه بدین از پا درمیای گلم یکم استراحت کن بزور هم شده