2777
2789
عنوان

میشع کمکم کنین؟🥺🫂🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 174 پست
مهندس هلیکوپتر جنگندم سرکار هستم در حال حاظر اهل کرمانشاهم ولی خب بخاطر شغلم هرجا بخام میتونم برم😂 ...

عالیع داداش موفق باشی ، ب عنوان نصیحت ب خاهر کوچیکترت چی میتونی بگی؟

تهی از هر حسی:)    Alir3za#

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عالیع داداش موفق باشی ، ب عنوان نصیحت ب خاهر کوچیکترت چی میتونی بگی؟

قربونت گلم واقعا دختر تو سن تو انننققددررررر خوب ندیدم راستش فقط میتونم بهت بگم تو لایق بههترینایی یکی از خود من هزار برابر بههتر هرگز خودتو دست کن نگیر تو ارزوی خیلیا هستی 😍🙂

قربونت گلم واقعا دختر تو سن تو انننققددررررر خوب ندیدم راستش فقط میتونم بهت بگم تو لایق بههترینایی ی ...

دارم ب خودم امیدوار میشما😂😂 ممنون داداشییی

تو سن شماهم از بین این همع ملت گرگ ب نظرم کم پیدا میشع انقد با احساس و متین و مهربون و همچنین موفق

من یچیزیم بین درون گرا و برون گرا ولی بیشتر درون گرام😅

میان گرایی پس😂😂

منم درون گرام بیشتر تو خودم میریزم اما دیگ بعضی وقتا سکوت ادما پشت بغضشون میشکنع

دارم ب خودم امیدوار میشما😂😂 ممنون داداشییی تو سن شماهم از بین این همع ملت گرگ ب نظرم کم پیدا میشع ...

قربونت برم نظر لطفته چرا به خودت امیدوار نباشی ماشالله یپا خانومی واسه خودت هیچیتم از بقیه کمتر نیست بالاترم هستی والا کاش من یه دختر به خوبی تو گیرم بیاد باهاش ازدواج کنم رو سرم میزارمش باور کن

قربونت برم نظر لطفته چرا به خودت امیدوار نباشی ماشالله یپا خانومی واسه خودت هیچیتم از بقیه کمتر نیست ...

ان شاءالله یک خانم ک قدرتون رو بدونع سر راهتون قرار بگیره

امروز انقد روحیع دادین ک برا اولین روز گریع نکردم و نخابیدم ، انرژی مثبت داشتم ، امیدوارم وجود خدارو با اعماق قلبتون توی تک تک کارهاتون حس کنین ک انقد خوبین🙂

میان گرایی پس😂😂 منم درون گرام بیشتر تو خودم میریزم اما دیگ بعضی وقتا سکوت ادما پشت بغضشون میشکنع

من هرگز نزاشتم کسی از دستم ناراحت بشه یا ناراحت بمونه ولی خیلیا ناراحتم کردن هیچی هم نگفتم انننگار نه انگار که اتفاقی افتاده ولی مثلا از دستم ناراحت بشی خب اااننننقققددرررر قربون صدقت میرم میگم باید بهم بگی چرا ناراحتی تا بهم بگی😅😂

من هرگز نزاشتم کسی از دستم ناراحت بشه یا ناراحت بمونه ولی خیلیا ناراحتم کردن هیچی هم نگفتم انننگار ن ...

دقیقا منم نمیزارم کسی ازم ناراحت شع اما خیلیا ناراحتم میکنن