2777
2789
عنوان

میشع کمکم کنین؟🥺🫂🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 174 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااایییی چه اسم خوشگلللییی من دلم میخاد اسم دخترمو بزارم هلنا تو چی

مرسیییی نظر لطفتع داداشییی 

من دوس ندارم بچع دار شم مگ ک چی بشعع ب نظرم ایوا قشنگع

تهی از هر حسی:)    Alir3za#
نه بابا مطمئنم عااالی هستی 🙂 یه دختر که قراره خوشبخت بشه تو زندگیش اینو میبینم

🥲🌱ممنونم ک انقد بم روحیع میدی ، ب نظرم چقد ابجیت خوش شانسع ک ی داداش مهربون مث ت دار

خب داداشی دختر دوس داری یا پسر؟ 

گفتم دیگههه هلنا😂 ولی ایوا هم خییییییللللیییی خوشگله باید ی تجدید نظری بکنم خیلی باسلیقه ای خدایی عیب نداره منم اسم دخترمو ایوا بزارم😍😍

🥲🌱ممنونم ک انقد بم روحیع میدی ، ب نظرم چقد ابجیت خوش شانسع ک ی داداش مهربون مث ت دار

مررسی نه بابا منم عادیم مثل بقیه اجیم اره عاشقمه 😅😂 ولی اندازه خانوم ایندم دوسش ندارم ببین اون دیگه چه خوشبختهه😂

گفتم دیگههه هلنا😂 ولی ایوا هم خییییییللللیییی خوشگله باید ی تجدید نظری بکنم خیلی باسلیقه ای خدایی ع ...

خب اگ پسر شد چییی؟😂😂😂

ن بزار داداش من ک فک نکنم قسمت شع بزارم😂😂

خب داداشی اگ کسیو زیر نظر داری بگو استینامونو بزنیم بالا بگیریمش برات خبببب

مررسی نه بابا منم عادیم مثل بقیه اجیم اره عاشقمه 😅😂 ولی اندازه خانوم ایندم دوسش ندارم ببین اون دیگ ...

بهبههه خوش ب حالش پس

اهل کجایی داداش؟ رشتتون چی بوده؟

خب اگ پسر شد چییی؟😂😂😂 ن بزار داداش من ک فک نکنم قسمت شع بزارم😂😂 خب داداشی اگ کسیو زیر نظر دار ...

دختر نباشه بیخ ریش مامانشه هرچی اون بگه ولی من سورنا دوست دارم🙂 

والا من خیلی احساسیم دست خودم نیست شخصیتم اینطوریه خب منتظرم یکی پیدا بشه مثل خودم که باهاش ازدواج کنم که تا حالا ندیدم😅

دختر نباشه بیخ ریش مامانشه هرچی اون بگه ولی من سورنا دوست دارم🙂  والا من خیلی احساسیم دست خود ...

😂😂ایشالا ک برات پیدا میشع، اگ دانشگاه میری ک دختر پره اونجا ، ب نظر منم احساس خیلی مهمع 

بهبههه خوش ب حالش پس اهل کجایی داداش؟ رشتتون چی بوده؟

مهندس هلیکوپتر جنگندم سرکار هستم در حال حاظر اهل کرمانشاهم ولی خب بخاطر شغلم هرجا بخام میتونم برم😂 الان تا حدود یسال دیگه اصفهانم بعدش ببینم چی پیش میاد کجا میرم ولی هرجا برم دیگه موندگارم