2777
2789
عنوان

میشع کمکم کنین؟🥺🫂🤍

854 بازدید | 174 پست

پیامم انرژی منفی دار اگ میخواین نخونین نمیخام انرژیتونو بگیرم🤍🫂🥺

اول از همع بگم من ب همع ی پدرا من جمله پدر خودم احترام میذارم 

اما پدرم پارانویید دار ، دو قطبیع ، بد دهنه و عصبی ی موقع خیلییی خوبع ی موقع نمیشع پیشش نشست ، جو خونه متشنجه ، نمیتونم تحمل کنم خونع رو ، اونم بیرون نمیره ی نفس بکشم ، ب نظرتون چجوری خودمو با اوضاع وفق بدم؟

خودمم حال درستی ندارم ، افسردگی دارم فق گریع میکنم یا میخابم ، اما وقتی بابام نیس حالم خوبع ، اوکی ترم واقن

تهی از هر حسی:)    Alir3za#

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اینایی که میگی ینی دو قطبی واقعا هست یا کارشناسی خودته

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم

عزیزم

به نظرم خودتو با یه چیزی مشغول کن مثل درس یا یه کار خاص زیادم دور و بر بابات نباش به خصوص وقتایی که عصبی میشه چرا بازد افسرده باشی باید خودت و قوی کنی افکار منفی و از خودت دور کن بیخیال باش به نظرم ❤️

برو بیرون سرکار برو

بیرون دیگ چقد برم؟

دوستی ندارم ، رابطم با فامیلامم اوکی نیس چون نصفشون با بابام قهرن ، الان عید شد و با اینکع بزرگ فامیلع حتی ی نفرم خونش نیومد

ایمانتو بیشتر روش کار کن رابطتو باخدا قوی تر کن روش تمرکز کن تحمل شرایط برات راحتترع... من تو جهنمی بدتر از این بودم اونم چندین سال ولی گذشت و فقط تو اون برهه همونی ک گفتم ب دادم رسید میتونی و سنت بالای 18 اجازه بهت میدن برو سرکار

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

اگه برات مقدوره مشاوره برو

اگه نه برنامه کست باکس رو نصب کن و پادکست های روانشناسی و خودشناسی گوش بده حال دلتو اروم میکنه و بهت ارامش میده 

کتاب بخون کتاب تورو از دنیایی که توشی دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه . واقعا اینو جدی میگم...

نمیدونم چند سالته اگه دانشگاه نرفتی هنوز درس بخون یه شهر دیگه قبول بشی بری خوابگاه چند سال. 

اگرم ممکن نیست سر کار برو تا یه تایمی از روز رو بیرون باشی 

در نهایت بدون این روزا میگذره عزیزدلم. غصه نخور. ❤

حالا اینایی که میگی ینی دو قطبی واقعا هست یا کارشناسی خودته

ن ب قول خدت کارشناسی خودمع ، ولی خب ادمم متوجه میشع ، ی دوره هایی داره حالتاش ، 

از فامیل هم شنیده بودم وقتی برادر بابام فوت کرد چون خیلی ب هم وابستع بودن بابام ی مدت تیمارستان بستری بوده

عزیزم به نظرم خودتو با یه چیزی مشغول کن مثل درس یا یه کار خاص زیادم دور و بر بابات نباش به خصوص وقت ...

چن روز قبل عید کارت ملی مامانم گم شد

ی دعوایی راه افتاد ک‌فقط با چشم قابل درکه 

اونم فقط ب خاطر ی کارت ملی

اکثر اوقاتم توی اتاقمم ، ولی دیگ اتاقمم منو میخوره

ایمانتو بیشتر روش کار کن رابطتو باخدا قوی تر کن روش تمرکز کن تحمل شرایط برات راحتترع... من تو جهنمی ...

سنم کمه🥲👀 واقن دیگ‌نمیتونم طاقت بیارم

اگه برات مقدوره مشاوره برو اگه نه برنامه کست باکس رو نصب کن و پادکست های روانشناسی و خودشناسی گوش ب ...

سنم کمع هنوز امسال میشم ۱۶

ی محدودیتایی دارم ک توی عصر هجر کسی نداشت

هنوز گوشام سوراخ نیس

برای مو کوتاه کردن باید هزار تا بازخواست جواب بدم

توی تراسم نمیزارن برم ی نفس بکشم ، میگن ابرو داریم😂