2777
2789
عنوان

میشع کمکم کنین؟🥺🫂🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 174 پست
چن روز قبل عید کارت ملی مامانم گم شد ی دعوایی راه افتاد ک‌فقط با چشم قابل درکه  اونم فقط ب خا ...

درکت میکنم بابات بخاطر مشکلات روانی که داره شما هیچ کاریم نکنید بازم داستان میشه تو به فکر خودت باش خووت و به بیخیالی بزن هنوز جوونی کلی راه در پیش داری خودت اذیت نکن همش به افس دگی فکر نکن ه  چی بیشتر فکر کنی بیشتر توش فرو میری از تو فقط یدونه تو دنیا هست 😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم درستو بخون، آموزشگاه برو که هم واسه کنکور اماده شی و هم خونه نباشی میتونی کتابخونه و پانسیون ...

اجازه ندارم ، تنها کاری ک میتونم کنم اینه ک درسمو بخونم اونم توی خونع جانا ، امیدوارم همیشه گل لبخند روی لبات جلوه کنه مرسی از کمکت

تهی از هر حسی:)    Alir3za#
کوچیکم داداش ، کلاس نهمم

خب سنی ندااارییی که تو الان باید پر از امید باشی کللییی فرصت داری بزار تا برات بگم برو باشگاه برو کتابخونه وقتتو پر کن خب این واسه الانت بعدشم یخورده دیگه بزرگتر میشیییی کلییییی خواستگار برات میاد اونام بکنار دانشگاااه میریییی سر کار میرییی میشه بگی اهل کدوم شهری؟

خب سنی ندااارییی که تو الان باید پر از امید باشی کللییی فرصت داری بزار تا برات بگم برو باشگاه برو کت ...

اره اما نمیدونم چرا اینجوری پیش نمیره

خودمم خیلی دوست دارم شاد باشم ، بیخیال باشم اما نمیتونم 

دل نازک شدم سریع گریم میگیره ، چیزی خوشحالم نمیکنع

مشهدم داداش

اره اما نمیدونم چرا اینجوری پیش نمیره خودمم خیلی دوست دارم شاد باشم ، بیخیال باشم اما نمیتونم  ...

ایشالله که مشکلت حل میشه البته حتما حل میشه ها یعنی نهایتن چند سال دیگه که جدا شی از خانواده تموم میشه میفهمم چی میگی انگار یه زخم تو دلته که تا دوباره بهش میزنن دوباره باز میشه 🥲 کسی تو زندگیت نیست؟ 

فقط تا میتونی سعی کن وقتتو پر کنی اونم نه با عشقو رل زدن چون بشدت اشتباهه واسه تو توی این موقعیت و روحیه ای که الان داری خب سعی کن جورای دیگه وقتتو پر کنی که فکر نکنی به خونه و پدرت تمرکز کن رو درسات

ایشالله که مشکلت حل میشه البته حتما حل میشه ها یعنی نهایتن چند سال دیگه که جدا شی از خانواده تموم می ...

ن کسی توی زندگیم نیست معتقدم عشق ی بار اتفاق میوفتع و نمیخام با چند نفر باشمو کات کنم تا ی نفرو پیدا کنم. میخام حرفایی ک ب ی نفر میزنمو برا بار اول باشع ک ب کسی میگم 

قبول دارم حرفتو داداش

ن کسی توی زندگیم نیست معتقدم عشق ی بار اتفاق میوفتع و نمیخام با چند نفر باشمو کات کنم تا ی نفرو پیدا ...

ایشالله که پیداش میکنی حتما مطمئنم افرین خیلی طرز فکرت خوبه مطمئنم در اینده ارزوی خیلی پسرا میشی باور کن