2777
2789
عنوان

میشع کمکم کنین؟🥺🫂🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 174 پست
ایشالله که پیداش میکنی حتما مطمئنم افرین خیلی طرز فکرت خوبه مطمئنم در اینده ارزوی خیلی پسرا میشی باو ...

🥲🌿فعلا مهم ترین دغدغم خوب شدن حالمع چون زندگیمو متوقف کرده!

امیدوارم توعم ب عشقت برسی و باهم دیگ بخندین داداش بزرگع

تهی از هر حسی:)    Alir3za#
🥲🌿فعلا مهم ترین دغدغم خوب شدن حالمع چون زندگیمو متوقف کرده! امیدوارم توعم ب عشقت برسی و باهم دیگ ...

قربونت مرسی اجی نگران نباش وقتتو پر کن حیف کاری از دستم بر نمیاد وگرنه برات انجام میدادم وضع مالیتون چطوره؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قربونت مرسی اجی نگران نباش وقتتو پر کن حیف کاری از دستم بر نمیاد وگرنه برات انجام میدادم وضع مالیتون ...

همین ک بم روحیع دادی دنیا ارزش داره داداش

وضع مالیمون متوسطع ، از پس خرجای زندگی بر میایم 

وقتمو دوس دارم پر کنم اما انگار حوصلع ی هیچ کاریو ندارم

همین ک بم روحیع دادی دنیا ارزش داره داداش وضع مالیمون متوسطع ، از پس خرجای زندگی بر میایم 

خداروشکر اگه به کمک احتیاج داشتی بهم بگو نگران نباش همه چی درست میشه میخای چه رشته ای درس بخونی هدفت واسه درس چیه ؟ 

راستی درس خون هستی؟😂😂

خداروشکر اگه به کمک احتیاج داشتی بهم بگو نگران نباش همه چی درست میشه میخای چه رشته ای درس بخونی هدفت ...

باشع داداش حتما ، ار احتمالن درست میشع همع چی

خودم ب چیزی علاقع ندارم اما خانوادم میگن تجربی 

خودمم حیفم میاد برم کار و دانش اگ زخم روحم خوب بشع ب ی جایی میتونم برسم

ار میخونم تنها کاریع ک باعث میشع حالمو فراموش کنم

باشع داداش حتما ، ار احتمالن درست میشع همع چی خودم ب چیزی علاقع ندارم اما خانوادم میگن تجربی  ...

افرررینننن ایشالله قراره خانوم دکتر شی واسه خودت پس 😎😂 بفرما گفتم که میشی ارزوی همه پسرا 🙂

😂😂بع نظرم مشاور شو خیلی انرژیت خوبع

خالمو مادرم مشاورن البته مادرم استاد دانشگاهم هست ولی خب منم مثل اونام راستش نمیدونی واسه همسر ایندم چه مرد خوبی میشم🙂 همیشه بم میگن😂😂😂

خیلی دوسش دارم از همین الان حس میکنم

خالمو مادرم مشاورن البته مادرم استاد دانشگاهم هست ولی خب منم مثل اونام راستش نمیدونی واسه همسر ایندم ...

قطعا خانواده ی خوبیو تشکیل میدی داداش چون خیلی درکت بالاست و اخلاقت امیخته ب محبتع داداش بزرگع و لیاقتت ی همسر خوب و متعهده

اسمتون چیه؟

قطعا خانواده ی خوبیو تشکیل میدی داداش چون خیلی درکت بالاست و اخلاقت امیخته ب محبتع داداش بزرگع و لیا ...

قربووونت مرسی توام همینطور اسمم ابوالفضله مرسی نظر لطفته 

خواهر برادر داری

والا ما زیادیم دوتا داداش دااارممم ابجی بزرگتر داررررم اصلا یه وضعیه😂😂😂 ولی خداروشکر خیلی راضیم ت ...

اوه اوه عالیع ک

تنهاییو تجربع کردم خیلی بدع ، اما سرسختت میکنع