2777
2789
عنوان

میشع کمکم کنین؟🥺🫂🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 174 پست
پیامی ک ریپلای کردین ویرایش کردم گفتم برا اولین بار حرف دلمو بزنم😂😂🌱

😂😂😂😂 قبلش چی نوشتی مگه ؟

یچیزی بگم از یه لحاظ شبیه من نیستی فکر کنم من خیلی انرژیم زیاده ینی انقدر که زنم باید بهش بگم بیا بریم تا بالای کوه دوهزار متری دستشو تو دستم بزاره باهم بریم تا عروسی پا بپام کوردی باهام برقصه کلا پایه باشه وو پر انرژی همیشه هم شاد باشه چون من خودم شادمو همش باید بخندیم باهم روحیم اینطوریه😂😂در عین حال خیلیم احساسیم

😂😂😂😂 قبلش چی نوشتی مگه ؟ یچیزی بگم از یه لحاظ شبیه من نیستی فکر کنم من خیلی انرژیم زیاده ینی ان ...

منم همینم اتفاقا انقد پر انرژی بودم ی دعوایی شد چن روز پیش کلن بهم ریختم

تهی از هر حسی:)    Alir3za#

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂 قبلش چی نوشتی مگه ؟ یچیزی بگم از یه لحاظ شبیه من نیستی فکر کنم من خیلی انرژیم زیاده ینی ان ...

قبلش فق نوشتع بودم ی خانم قدرتون رو بدونع سر راهتون قرار بگیره

بعد ویرایش کردم گفتم ک چ تاثیری توی امروزم داشتین

😂😂😂اخع دلم نمیاد کسیو ناراحت کنم فقد کینش توی دلم میمونع

بعد کینش از دل من که بعد یمدت میره😂😂😂 تو چی البته اینو بگم هررگز فراموش نمیکنم ولی کینه ای نیستم😅

منم همینم اتفاقا انقد پر انرژی بودم ی دعوایی شد چن روز پیش کلن بهم ریختم

ایشالله مشکلی پیش نمیاد خیالت که راااحت دعوا وو اینچیزا که هییی هست ولی من بخودم گفتم تا کی غصه بخورم غصه هم بخورم کسی بفکرمه؟ کسی کاری برام میکنه ؟ بعد گفتم بابا ولش کن من میخندم بزار دهن زندگی اسفالت بشه ولی خب اگه یه خانوم پایه داشتم که منو میفهمید عاااالیییی میشد😍

قبلش فق نوشتع بودم ی خانم قدرتون رو بدونع سر راهتون قرار بگیره بعد ویرایش کردم گفتم ک چ تاثیری توی ...

اها درسته چخوب فکر نمیکردم انقدر روت تاثیر داشته باشم راستش منم باهات حرف میزنم یجوریم حالم بهتره حرفای همو میفهمیم انگار قبول داری؟ 

راستی لطفا راحت باش چرا کتابی صحبت میکنی؟ 

ایشالله مشکلی پیش نمیاد خیالت که راااحت دعوا وو اینچیزا که هییی هست ولی من بخودم گفتم تا کی غصه بخور ...

چقد طرز فکرتون مثبتع عالیع

حق دارین خو کسی رو دوس ندارین؟

اها درسته چخوب فکر نمیکردم انقدر روت تاثیر داشته باشم راستش منم باهات حرف میزنم یجوریم حالم بهتره حر ...

قبول دارم اخه من با کسی اصلن حرف نمیزنم ، شاید باورتون نشع شما اولین مذکری هستین ک من باهاش حرف میزنم😂😂

خب شما ازم بزرگترین میخوام احترام بزارم😂😂🌱

چقد طرز فکرتون مثبتع عالیع حق دارین خو کسی رو دوس ندارین؟

اره بد نیست😅 

نه هنوز گفتم که هنوز اون دختر رویاهام خودشو بهم نشون نداده😂😂شایدم داده ولی بهم محل نزاشته یا اون خوشش ازم نیومده😅

قبول دارم اخه من با کسی اصلن حرف نمیزنم ، شاید باورتون نشع شما اولین مذکری هستین ک من باهاش حرف میزن ...

عججبب پس من خیلی خوش شانسم🙂 باعث افتخارمه که باهات صحبت میکنم😊

اره بد نیست😅  نه هنوز گفتم که هنوز اون دختر رویاهام خودشو بهم نشون نداده😂😂شایدم داده ولی به ...

😂😂😂امیدوارم ی روز تاپیک عروسیتو بزنی داداش مارو هم دعوت کنی

2790
2778
2791
2779
2792